Cristiano Ronaldo barátnője rajong a divatért, a márkák pedig imádják gyönyörű, észbontóan dögös megjelenését. A Guess kampánya a klasszikus, nőies sikket idézi, miközben Georgina lehengerlő kisugárzásáé a főszerep.

Cristiano Ronaldo barátnője dívaként tündököl

Cristiano Ronaldo barátnője nem titkolja, hogy rajong a divatért és a nőies, dögös darabokért. Georgina Rodríguez egy neves luxusmárka üzletében dolgozott, amikor megismerte a sztárfocistát, így a stílusos, sikkes holmik korábban sem álltak távol tőle.

2016 óta azonban teljesen megváltozott az élete, míg korábban kizárólag az üzletben nyújtott öltözködési tanácsokat az oda betérőknek, manapság ismert divatinfluenszerként inspirálja a nőket a dögös, stílusos külső megteremtésére. Mára több mint ötvenmillióan követik az Instagramon, saját Netflix-sorozattal büszkélkedhet, amelyben a divat világa is hatalmas hangsúlyt kap.

Nem csupán ő maga rajong a divatért, az ismert márkák előszeretettel kérik fel különböző fotózásokra. Legutóbb a Guess kampányában tűnt fel, ahol remek érzékkel hozta a klasszikus sikk hangulatát.

Georgina természetes szépség, az ízig-vérig nőies nő képét testesíti meg a fotókon. Formás, nőies alakjával, gyönyörű vonásaival mindenkit levesz a lábáról. Az egyértelműen látható a fotókon, hogy nem először áll modellt profi fotósoknak, számos magazinban és kampányban szerepelt már, az évek során jókora rutinra tett szert.

A dögös pózolás, a vonzó tekintet és a hibátlan ragyogás láthatóan zsigerből jön az ő esetében, s talán éppen ennek köszönhető, hogy a róla készült merész divatfotók cseppet sem hatnak túlzónak vagy mesterkéltnek. A fotók koncepciója, a feltűnő, mégis klasszikus és egyedi stílusról árulkodó háttér tökéletesen passzol Georgina megjelenéséhez.

A sztárt mindenki erős, határozott, magabiztos nőnek tartja, az ismert márka pedig éppen ezt a hatást szerette volna elérni a kampányával. A ruhák fazonja letisztult és egyszerű, a szabásvonalak a régmúlt stílusát idézik, mégis elképesztően különlegessé és nőiessé varázsolják a megjelenést.

Georgina úgy jelenik meg a fotókon, mint Sophia Loren. A stílus abszolút tanulható, a megfelelő öltözködési trükkökkel a kifogástalan megjelenés elsajátítható, azonban a belülről áradó nőiesség, a dögös kisugárzás és a rendkívüli divatérzék egy olyan adottság, amellyel csak kevesen büszkélkedhetnek. Cristiano Ronaldo barátnőjét nem véletlenül imádják a luxusmárkák, dívaként ragyog a kamerák előtt.

A frizurákkal és a sminkkel a kreatív csapat még inkább fokozta a retró divat hangulatát. A látványos loknis hajviselet, a dús és magasra helyezett copf abszolút a régmúlt idők stílusát idézi. Az összkép zseniálisan hozza a márka üzenetét. A divattörténelemben nem sok erős, magabiztos női karakterrel találkozhattunk, ám az való igaz, hogy bárkiből válhat példakép. Georgina a maga nőiességével, természetességével és dögös megjelenésével abszolút megállja a helyét ezen a listán.

Kiemelt kép: Borja B. Hojas/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés