Sokan úgy tartják, hogy Julianne Moore megbékélt a korával, mivel elutasítja a plasztikát, és szívesen vállal retusmentes fotózásokat. Ám látszólag nem megbékélt vele, hanem egyenesen lubickol benne, hiszen a színésznő ragyogóbb, mint valaha. Mindenkinek jó példával jár elő, hogy igen, így is lehet öregedni!

hirdetés

Julianne Moore vibráló kisugárzása egyszerűen eltörli az öregedés szóhoz kapcsolódó negatív érzelmeket és gondolatokat. A színésznő üdítő természetessége magával ragadja az embert, és nem ereszti. Ő talán az egyik legjobb példa arra, hogy a szépség nem feltétlenül múlandó, időtállósága pedig nem azon múlik, hogy valakinek vannak-e ráncai, vagy sem.

Julianne Moore nem takargatja mimikai ráncait, és az egész testét borító szeplőit is bátran megmutatja. A lényeg úgyis a tekintetében és a mosolyában van, melyeket látván bárki úgy érezheti, hogy megállt felette az idő.

Julianne Moore Photoshop nélkül is ragyog

Alig pár hónap múlva, decemberben tölti be 59. életévét a színésznő, de elég látványosan meghazudtolja korát. A német Madame magazin szeptemberi borítóján a hetvenes évek divatját népszerűsíti, jóízű, széles mosollyal, és természetes szeplőkkel az arcán.

Nincs semmi mesterkéltség ebben a címlapban, ahogy a divatanyag többi fotóján sem találni kivetnivalót. Nyilván végeztek utómunkálatokat a képeken, de Julianne Moore bőréhez, vonásaihoz és alakjához nem nyúltak hozzá, aminek kifejezetten örülünk.

Xavi Gordo képein a természetesség dominál, amit a Marcus Francis által készített frizura, és Kay Montano finom sminkje is alátámaszt. Julianne Moore gyönyörű ékszereket visel az összeállításban, a hetvenes éveket megidéző ruhaszabásokkal pedig már az ősz hangulatát élteti.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein/Getty Images.

Képgaléria képei: Xavi Gordo/Madame.

  • Megosztás:
hirdetés