Jude Law és Sadie Frost 20 éves lánya, Iris kitűnik a feltörekvő modellek közül, nem véletlen, hogy egymás után kapja a felkéréseket. Láthatóan, nagyszerű géneket örökölt, a fiatal lány szépségéről a divatházak is ódákat zengnek.

hirdetés

Jude Law legidősebb lánya 2000-ben született, és csak pár évvel ezelőtt debütált modellként. Az első kisebb kampány után szinte azonnal leszerződtették, és azóta már olyan márkák termékeit reklámozta, mint a Miu Miu, vagy a La Perla. A bájos arcú Iris igazán figyelemre méltó nővé érett, így nem csoda, hogy a luxusmárkák szívesen dolgoznak vele.

A modellvilág iránti érdeklődése talán nem véletlen, hiszen keresztanyja nem más, mint Kate Moss. A szüleit úgyszintén láthattuk kampányokban, Jude Law sokáig a Dior egyik kampányarca volt. Talán többek között ennek is köszönhető, hogy a francia divatház a legújabb sminkkollekciójához a 20 éves modellt választotta.

Iris Law apja nyomdokaiba lépett

Iris az elmúlt években aranyos tinilányból fiatal nővé érett, és rendkívül jól áll neki a komolyabb stílus. A Dior új kampányában gyönyörű sminkkel látható, ám a festékkel nem estek túlzásba, a felvitt rétegek csak még jobban kiemelik finom arcvonásait.

A vörös rúzst úgyszintén kipróbálta, a tüzes árnyalat nagyszerűen harmonizál Iris bőrszínével. Zsenge fiatalkora ellenére, mégsem kelt túlságosan vad hatást rajta a vibráló színárnyalat.

Iris már most a divatházak egyik nagy kedvence, hiszen a fiatal modell a Bulgari csapatát is erősíti, és rendszeresen részt vesz a kiegészítőik reklámozásában.

Jude Law legidősebb lánya a kamerán kívül is szereti a divatot, a gyakran kissé különcnek mondható szereléseit pedig rendszeresen megosztja a közösségi médiában. A fiatal modellre nagy benyomást tettek a kilencvenes évek trendjei, így általában nosztalgikus stíluselemeket felvonultató összeállításokban láthatjuk őt.

Igazán egyedi stílussal rendelkezik: imádja a színes, bohókás ruhadarabokat, amelyekben megvillantja a tökéletes alakját. A merészebb kreációktól sem riad vissza, ám a villantásai mindig ízlésesek.

Bár Iris feltörekvő modell, mégsem hajszolja a tökéletességet, és gyakran mutatja meg smink nélküli arcát. Igazán bájos vonásokkal rendelkezik, így felesleges festékkel takargatni a bőrét.

 

 

Kiemelt kép: Gareth Cattermole / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés