Jude Law 21 éves lánya egyre felszabadultabban mozog a divat világában. Iris valódi kaméleon, aki a vadóc modellfotókat és a merész frizurákat is simán bevállalja. Legutóbb az ultramini, tüsire vágott hajviseletével sokkolt mindenkit, pláne hogy semmi trükk nincs benne, ez ugyanis nem paróka.

hirdetés

Iris Law, Jude Law és Sadie Frost 21 éves lánya még csak pár éve debütált modellként, ám a karrierje máris nagy magasságokat súrol. Bájos, angyalarcú leányzóként robbant be a divatszakma sűrűjébe, és biztosak vagyunk benne, hogy nem csak a jól csengő vezetékneve és a híres szülei miatt figyeltek fel rá a divatházak. Szépsége vitathatatlan, de nyilván rengeteg gyönyörű lány sorakozik a válogatásokon, így sokszor a külcsín csak egy pillanatig számít, leginkább az erős kisugárzásra vevők az ügynökségek és a modellekre vadászó márkák.

Jude Law lányának mindkettőből jutott bőven, ráadásul szenvedélyesen imádja a divatot, és mi tagadás, feltűnően jó stílusérzékkel rendelkezik. Van benne egyfajta zavarba ejtő kettősség, hiszen a legtöbb fotója alapján szolid, törékeny szépség, ugyanakkor a vadóc énje is kezd előbukkanni.

A Bulgari és a Dior kampányaiban is szerepelt már, hosszú, aranyszőke hajzuhataga mindig is hozzátett finom eleganciájához. A fotózások alkalmával a fodrászok gyakran Hollywood aranykorát idézték meg lágyan ondolált frizuráival.

Iris nemrégiben megunta bájos kinézetét, és dögösebb, vagányabb megjelenésre váltott. Az átalakulás csupán a frizuráját érintette, de a szokatlanul rövid, tüsi fazonnal, amit bevállalt, elképesztően megváltozott a külseje. Korábban több sztármodell is jelentkezett már egészen minire fazonírozott frizurával, például Lila Moss, aki egy dekoratív parókát kapott fel az egyik fotózás kedvéért. Jude Law lánya viszont ettől sokkal merészebb volt, ő tényleg az ollót választotta az átváltozáshoz.

Jude Law 21 éves lánya ultramini frizurával is elképesztően magabiztos

Iris Law egy új filmszerep miatt vágatta ultraminire a frizuráját, bár nem lett volna muszáj, ő mégis a rövid fazon mellett döntött. Sokan megpróbálták róla lebeszélni, mivel úgy gondolták, hogy túlságosan kisfiús lenne a kinézete.

Ám a fiatal modell rácáfolt a jóslatokra. Nem bánta meg a döntését, úgy érzi, hogy az a nap, amikor megszabadult a frizurájától, teljesen megváltoztatta az életét. Sokkal magabiztosabb lett, és másként tekint önmagára, különösen a nőiességére.

A modellmunkák a tüsi frizura ellenére sem kerülik el Irist, sőt, talán még több felkérést kap, mint korábban. Most épp a Marc Jacobs új, monogramkollekcióját reklámozza. A repertoárt főként túlméretezett darabok alkotják, melyek remekül passzolnak Iris vagány, laza, mégis nőies stílusához.

A filmezés mellett sem tétlenkedett, mivel a reklámkampányok mellett még egy Vogue-címlapot is kapott. A divatmagazin hongkongi kiadásának a borítóján szerepelt. Iris merész ruhafazonokba bújt, melyek jól passzolnak vagány, szőkített frizurájához.

Bár a stílusa jelentősen megváltozott, mióta ultrarövid frizurára váltott, a nőies fazonok továbbra is előnyt élveznek nála, legtöbbször a kétezres évek nosztalgikus divatmorzsáit hinti el sikkes szereléseiben. Gyakran visel alakhangsúlyos és hasvillantó darabokat.

Rövid frizurájával Iris bebizonyította, hogy a nőiesség, magabiztosság nem függ a hajhossztól. Rövid tincsekkel sokkal bátrabb, láthatóan megnőtt az önbizalma, amihez a hirtelen frizuraváltás nagyban hozzájárult.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

  • Megosztás: