Jerry Hall a hetvenes évek egyik legendás topmodellje volt. Mick Jagger egykori felesége a legnagyobb tervezők kedvencének számított, és még manapság is szívesen áll kamera elé. Most épp a Saint Laurent legújabb darabjait népszerűsíti miniszoknyában.

hirdetés

Az aranyszőke hajú, páratlan szépségű modellt még fiatalon fedezték fel egy nyaralás során. Csodás alakjával, bájos arcvonásaival nem csoda, hogy elbűvölte a divatszakmát. A férfiak zsongtak körülötte, a nők pedig árgus szemekkel figyelték, mit visel, vagy milyen a sminkje és a frizurája, Jerry Hall ugyanis a trendek között is otthonosan mozgott.

A múltidéző divathullámoknak köszönhetően pedig ismét előtérbe kerültek azok a fazonok, melyekért Mick Jagger egykori felesége valósággal rajongott. Jerry Hall szívesen töltötte a szabadidejét a Studio 54 nevű szórakozóhelyen, ami a hírességek egyik kedvenc klubja volt. Nem volt könnyű bekerülni, így a partik résztvevői minden alkalommal megpróbáltak kitűnni a tömegből. A manöken rengetegszer magára vonta a figyelmet, az egyik legismertebb összeállítása egy neccoverall, ami nem sokat bízott a képzeletre.

Jerry Hall feleleveníti a ’70-es évek kedvenc fazonjait

Jerry Hall öltözködését a merészség jellemzi, ám sosem volt közönséges, mindig ízléses formában villantott. Nőies kisugárzásából egy fikarcnyit sem veszített az évek során, továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Az új évet pedig egy igazán különleges divatkampánnyal indította, hiszen ő reklámozza a Saint Laurent új kollekcióját.

A repertoárban rengeteg nosztalgikus, hetvenes évek ihlette fazon bukkan fel. A rövid blézerruhák, bőrkesztyűk a 65 éves modell ruhatárában évtizedek óta megtalálhatók. Maga Yves Saint Laurent is szívesen dolgozott együtt vele, a márka és a modell közötti együttműködés, mondhatni, tartalmas és hosszú múltra tekint vissza.

Az új kollekció népszerűsítéshez tökéletes passzol Jerry Hall, mivel a darabok megidézik a manöken egykori legendás összeállításait. A tavaszi-nyári kollekció egyik kulcsdarabja ez a tükörbársony overall, korábban pont ilyet viselt Jerry Hall. A testre feszülős darabok több színben, anyagban megjelentek a kifutón.

A dupla gombos, egyenes szabású blézer úgyszintén sokszor bukkant fel az összeállításaiban, ez a Saint Laurent reklámfotóin is megjelenik. A trükkös fazonból elővillannak Hall formás lábai, és mi tagadás, elképesztően jó formában van.

 

A kiegészítőkkel sem spóroltak, a hatalmas keretes napszemüvegek, feltűnő ékszerek a korszak kedvenc divatelemei voltak. A fotókról sem hiányozhatnak.

 

Kiemelt kép: Stuart C. Wilson / Getty Images. 

Kép a cikkben: Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images, FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés