Jennifer Lopez a retró stílus nőies elemeivel turbózta fel vörös szőnyeges megjelenését. A kis fekete ruha láttán mindenkinek elállt a lélegzete, de a smink és a frizura éppúgy fokozta a lehengerlő összhatást.

hirdetés

Jennifer Lopez már jó ideje a legjobban öltözött hírességek táborát erősíti, az elmúlt időszakban azonban még önmagán is túltesz sikkes ruhaválasztásaival. Ha bárki azt gondolta volna, hogy J.Lo már nem tudja hova fokozni a hangulatot a vörös szőnyegen, hatalmasat tévedett. A színésznő gyönyörű, mélyen dekoltált, sejtelmes estélyiben érkezett zenés filmjének premierjére, a retró stílusrészletekkel pedig abszolút elvitte a show-t.

Jennifer Lopez a retró stílus elemeit vetette be a vörös szőnyegen

A retró trendek egyre jobban uralkák az utcai divatot az utóbbi pár évben, s úgy tűnik, hogy a hatvanas évek menő részletei idén a vörös szőnyegen is tarolnak majd. Jennifer Lopez jóformán visszautazott az időben, sikkesen és ízlésesen boronálta össze a modern, nőies stílust a hatvanas évek hangulatával.

Mélyen dekoltált ruhájától szó szerint eláll a lélegzet, noha fontos megemlíteni, hogy J.Lo egyáltalán nem feszegette a határokat a látványos kivágással. Az összhatás abszolút ízléses, simán belefér a visszafogott eleganciába, azonban nem kérdés, hogy alaposan felerősíti a vonzerőt.

 

A kis fekete ruhával nem lehet mellényúlni, örök érvényű klasszikus a divatban. Jennifer Lopez azonban egy kicsit újragondolta a little black dress fogalmát, s egyúttal a retró stílust is. Remek érzékkel vegyítette a hatvanas évek trendjeit a kifinomult eleganciával, a szettje halmozta az izgalmas stílusrészleteket.

Az elegáns, kifinomult bársonyanyag csupán a ruha felső részében, illetve a régmúlt trendeket idéző kesztyűben jelent meg, ám már ez is bőven elegendő volt ahhoz, hogy J.Lo ragyogjon a fotósok előtt. A tavasz közeledtével egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az elevenebb és a lágyabb színek, Jennifer Lopez azonban bebizonyította, hogy a fekete éppen olyan vonzó tud lenni.

Ám az általa választott estélyi mégsem az a tipikus hatvanas évekbeli kis fekete ruha. A modern részletek ugyanis abszolút más szintre emelik a retró összhatást. Az áttetsző anyagok, a látványosabb kivágások és a csillogó részletelemek kivétel nélkül a 2024-es trendeket erősítik, s úgy tűnik, hogy remekül működnek együtt a hatvanas évek népszerű, sikkes elemeivel.

Jennifer Lopez ráadásul tényleg semmit sem bízott a véletlenre, a legapróbb részletekre is odafigyelt. Érdemes egy pillantást vetni a gyönyörű sminkjére, illetve a frizurájára is.

 

A hatvanas évek népszerű szemhangsúlyos sminkjét választotta a meseszép ruhához, a cut crease festést azonban szintén modern részletekkel tette izgalmassá. Egy kis csillogással vegyítette a füstös cicaszemet, amitől még elegánsabb hatást kelt a makeup, ráadásul tökéletesen illeszkedik a 2024-es trendekhez is.

A frizurája éppúgy hozzájárult ahhoz, hogy a színésznő igazi dívaként vonuljon végig a vörös szőnyegen. A látványos loknikban nincs semmi extra, mégis hihetetlenül passzolnak a J.Lo által megálmodott, modern köntösbe öltöztetett retró sikk hangulatához.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés