Meryl Streep a klasszikus elegancia híve, nőies stílusába pedig tökéletesen belepasszol a mostanában ismét népszerűvé vált blúzruha.

hirdetés

A színésznő általában a kétrészes szetteket részesíti előnyben, formális eseményeken is gyakran visel blúz-szoknya kombinációt vagy nadrágkosztümöt. Ám a nőies ruhák éppúgy előkelő helyet foglalnak el klasszikus stílusában, különösen kedveli a könnyed szabású, lágy esésű darabokat.

Meryl Streep megjelenésében nagy hangsúlyt kap a finom elegancia, a blúzruha pedig minden fazonjával eleget tesz a sikkes öltözködés kívánalmainak. Az efféle gombos vagy galléros kreációk sohasem hivalkodóak, ám az anyaguktól, kialakításuktól is nagyban függ, hogy milyen alkalomhoz passzolnak.

Nemrég egy fehér, bővebb szabású kreáció mellett döntött a színésznő, de a színes, mintás verziók ugyancsak megtalálhatóak a repertoárjában.

Meryl Streep egyik kedvence a nőies blúzruha: magabiztosan ragyog ezekben a fazonokban

A retró divat virágzásával olyan klasszikus fazonok is előtérbe kerülnek idén, amelyek valójában sohasem tűntek el a porondról, csak nem mindig voltak reflektorfényben. Ilyen például a negyvenes-ötvenes éveket megidéző blúzruha, ami ma már számos változatban kapható.

Nőiességét cseppet sem koptatta meg az idő, sőt, a múltidéző szabások mellett modern, újragondolt verziókkal bővült a kínálat.

Képek: Michael Buckner, Frazer Harrison/Getty Images.

 

Meryl Streep nemrég egy derékig gombos, lenge darabot választott színpadi jelenéséhez, a blúzruha visszafogott, bővebb szabásába a lábvillantós hasíték csempészett egy kis merészséget. Korábban egy bordó, áttetsző darabot viselt, a csillogó mintázatú muszlinruhában roppant elegáns volt.

A színésznő nem az újdonsült divat miatt kapott rá a sikkes blúzruhákra, már évekkel ezelőtt, 2015-ben is kihasználta a bennük rejlő lehetőségeket.

Képek: Dimitrios Kambouris, Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

 

Legyen szó tarka vagy egyszínű megoldásról, mindig válltöméses, egyszerű fazonra esik a választása, ami finoman hangsúlyozza alakját.

Kiemelt kép: Leon Bennett/GA/Getty Images.

Cikkfotók: Michael Buckner, Frazer Harrison, Dimitrios Kambouris, Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés