J. K. Rowling neve az egész világon ismert, elképesztően népszerűvé vált a nagy sikerű Harry Potter-sorozatnak köszönhetően. A történetet jóformán még az is ismeri, aki egyáltalán nem olvasta a könyveket. Az írónő nem csupán fantáziájával és tehetségével bűvöli el az embereket, kifinomult és nőies stílusáért éppúgy sokan rajonganak.

hirdetés

J. K. Rowling imádja a letisztult, nőies ruhadarabokat

Ha valaki meghallja J. K. Rowling nevét, kapásból a Harry Potterre asszociál. A világhírű könyvsorozat méltán szerzett magának ekkora népszerűséget, a főszereplő talán még híresebbé vált, mint maga az írónő. Rowling számos eseményen jelenik meg, melyeken rendszerint kitűnő stílusérzékéről tesz tanúbizonyságot.

A galériában összegyűjtöttük az eddigi legcsodásabb összeállításait.

 

Ahogy egy könyv vagy egy sztori megírásánál, úgy az öltözködés terén is kifejezetten figyel a részletekre. J. K. Rowling szettjeiben minden pompásan harmonizál egymással, kezdve az egyes darabok stílusától egészen az outfitben megtalálható árnyalatokig. Nem kedveli a puccos, feltűnő holmikat, minden alkalommal egyszerű, mégis elegáns ruhában jelenik meg.

Nagyon figyel a kiegészítőkre. A cipő, a táska és az ékszerek tökéletesen passzolnak a ruhához, de még a sminkjét és a körmeinek színét is igyekszik a koncepcióhoz igazítani. Gyakran visel vörös manikűrt és piros rúzst, melyekkel egy kis plusz vibrálást visz a letisztult megjelenésébe anélkül, hogy  túlzásba esne.

Az 57 éves írónő gyakran visel olyan árnyalatokat, melyek kiemelik gyönyörű kék szemeit. Az azúrkék, illetve a kék egyéb tónusai remekül állnak neki, és olyannyira felerősítik tekintetének átható kékségét, hogy nem is igen lehet másra figyelni.

Rowling visszafogottságát tükrözi, hogy bár nőiesen öltözködik, a túlzottan szexi stíluselemektől mindig tartózkodik. Noha kedveli a dekoltált ruhákat, a kivágás nem olyan mély, hogy minden tekintetet magára vonzzon. Finom, ízléses szabású holmikat választ, amelyek kellőképpen kiemelik a nőies vonásokat, mégsem verik ki a biztosítékot egy-egy gálán vagy estélyen.

Kiemelt kép: Stuart C. Wilson/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés