Akár hosszú, akár félhosszú tincsekről van szó, a lófarok kínálkozik a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb hajkészítési módnak. Ám most, hogy lekerült végre a sapka, kedvedre cifrázhatod a műveletet. Ezek a különleges copfok színt visznek a megjelenésbe, és felerősítik a nőiességet. Egy kis gyakorlással, könnyedén a kedvenceddé válhatnak az alábbi ötletes frizurák.

hirdetés

 

A hosszú hajúak örömére, számos kreatív frizurakészítési megoldás közül lehet már válogatni, de a copfok eleganciájára mindig lehet számítani, hiszen ripsz-ropsz elkészülnek. Ha a szimplán összegumizott haj már nem hoz lázba, látványos elemekkel növelheted a kihívást, ugyanis néhány trükkel lehengerlő hajkreációkat lehet összedobni.

Látványos és izgalmas copfok: 7 csodás frizura, ha kifogytál az ötletekből

A tarkóra igazított copfok kissé már snassznak tűnnek, de különféle csavarásokkal és fonásokkal könnyedén díszíthetőek. Nem csak tartós, hanem roppant kreatív és elegáns hajviseleteket készíthetsz így magadnak, melyek cseppet sem olyan bonyolultak, mint amilyennek tűnnek. Lépésről lépésre mutatja meg a vlogger a mutatós frizuravariációkat, melyek elkészítése könnyedén elsajátítható, így kevés időráfordítással, rengeteg inspiráló ötlettel gazdagodhatsz.

 

Ezek a copfvariációk még az unalmas szetteket is képesek feldobni! Egy elegáns hajviselettel például egészen másként fest az egyszerű pulóverrel, esetleg garbóval megalapozott öltözék. A videóban szereplő technikák plusz előnye, hogy szépen kiemelik a balayage vagy ombre festés világos-sötét tónusait, amitől csak még különlegesebb az összhatás.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés