A hosszú haj nőies, persze, de a sokáig változatlanul viselt tincsek könnyedén megunhatóak. Ha csak felfrissítenéd a fazont, az idei frizuratrendek rengeteg olyan lehetőséget tartogatnak, amelyek miatt nem kell drasztikusan változtatnod a tincsek hosszán.

hirdetés

A 2021-es frizuradivat nem forgatja fel fenekestül a divatot, így a már jól ismert fazonok uralják a trendeket. Bár pár apróbb változást megfigyelhetünk, a fő irányvonal továbbra is a retró, aminek köszönhetően számos múltbéli vágás dobja fel a mindennapokat. A hetvenes, nyolcvanas, és a kilencvenes évek sikerkreációi mellett, megjelennek a kétezres évek elejére jellemző hajviseletek, amelyek tovább színesítik a palettát.

A képzeletbeli dobogó első fokán továbbra is a sikkes bob fazon áll, amelyet az elmúlt szezonokban már jó pár fazonvariációban láthattunk. Ám akadnak újdonságok, mint a hetvenes évek rétegelt fazonja, vagy a focista frizura nőiesített verziója.

A hosszú haj sikkes fazonvariációi minden női szívet megdobogtatnak

A 2021-es frizuradivat a természetességet helyezi a középpontba, így a naturális hajszínek mellett a lágy átmentek ugyanúgy hódítanak, melyek napszítta hatást keltenek. A művészien beállított hajköltemények helyét a laza hullámok veszik át, amiket könnyedén el lehet készíteni, mégis nagyon megdobják a küllemet.

A rétegezett fazon rendkívül sok lehetőséget rejt magában. Az eltérő hosszúságú tincsek tömöttebb hatást keltenek, így a vékony szálú hajjal rendelkező hölgyeknek is ideális választás lehet.

A hatvanas-hetvenes évekre jellemző frufru lesz idén a befutó, ha kurta tincsekről van szó. Érdemes Jane Birkin közkedvelt fazonjából ihletet meríteni.

A kócos hatású shag vágás az egyik legtermészetesebb hajviselet, ami sokkal nagyobb volument kölcsönöz a frizurának. A göndör tincsek sem jelentenek akadályt, az igazán sikkes kinézet érdekében pedig vágass hozzá frufrut!

Az egyforma hossz helyett az elöl lévő tincseket érdemes rövidebbre vágatni, így sokkal egyszerűbb lesz a hajformázás. Már ez az apró változtatás is különlegesebbé teszi a kinézetet.

A sikkes szőke haj a világosabb tincsektől lesz igazán friss.

A csodás hajkiegészítőket idén sem kell nélkülöznünk. A feltűnő kis csatok még a kiengedett frizurát is alaposan felturbózzák. Kedved szerint válogathatsz a különféle apróságok között, és akár halmozhatod is őket!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés