Isabelle Huppert nem csak európai, hanem amerikai filmekből is ismerős lehet. Ízig-vérig francia nő, aki a ráncai ellenére is kortalan, magabiztos megjelenését pedig csak még vonzóbbá teszi a kifogástalan stílusa.

hirdetés

Isabelle Huppert még azon sztárok közül való, akiknek a magánéletéről nem sokat lehet tudni, ám karizmatikus egyéniségükkel és kisugárzásukkal mégis megragadják az emberek figyelmét. Bár a 67 éves színésznő főként francia filmekben és európai koprodukciókban játszik, illetve forgatókönyvíróként dolgozik, cseppet sem ismeretlen a nagyközönség számára.

A párizsi divatheteken is rendszeresen megfordul, hiszen a stílusosan divatos öltözködés számára nem csupán egy szenvedély, hanem személyiségének egyik fontos kifejező eszköze.

Határozott fellépését gyakran maszkulin hatású ruhákkal támogatja meg, de éppúgy közel állnak hozzá a kifinomultan nőies, valamint a modern és retró beütésű divatelemek. Az apró, törékeny termetű színésznő jó érzékkel forgatja a javára a legtrendibb szabásokat, és bár öltözködésében az aktuális divatjegyek is megmutatkoznak, mégis abszolút egyedi és változatos a stílusa.

Isabelle Huppert kortalan stílusa

Isabelle Huppert szívesen ötvözi a hatvanas-hetvenes évek divatját a modern trendekkel, öltözékeiben pedig rendre felfedezhető az a fajta hanyagul nőies sikk, ami a francia hölgyekre jellemző. Jól tudja, milyen színek emelik ki ragyogó, borostyánárnyalatban játszó haját, és a kiegészítőkkel sem tud hibázni.

 

A laza szereléseit vörös rúzzsal teszi ellenállhatatlanul nőiessé, de van még egy kedvenc tónusa: a barnás téglavörös, amely csodás összhangot teremt a retró napszemüvegeivel és a rozsdaszínű ruháival. Azt sajnos nem tudjuk, mi a titka, hogy a hetven felé araszolgatva is ilyen fantasztikusan néz ki a színésznő, mert akárhogy nézzük, az elmúlt tíz évben szinte egy percet sem öregedett!

Kiemelt kép: Jim Spellmann/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: