Hunter Schafer neve egy csapásra ismertté vált, hiszen ő játssza az egyik főszerepet az HBO sikersorozatában, az Eufóriában. A 22 éves, transznemű sztár sokoldalú tehetség,  modellként, színésznőként egyaránt szárnyal a karrierje, és divatos stílusa miatt is sokan felfigyeltek rá. A Prada új kampányában a szezon legnőiesebb frizuráját viseli, ami csodásan passzol hozzá.

hirdetés

A 22 éves Hunter Schafer sorra kapja a felkéréseket, szinte az összes nagy divatmárkával dolgozott már együtt. A manöken nem csak a kifutón is remekel, Zendaya partnereként a színészi kvalitásait is bizonyította.

A modell a magánéletében éppúgy rendkívül stílusos, szereti a vagány, formabontó ruhadarabokat, valamint a nosztalgikus divatelemeket. Sokszor láthattuk már kissé túlzó, eklektikus szerelésben, ám az összehatás mindig elképesztően izgalmas.

A fiatal manöken nagy gondot fordít a frizurájára és a sminkjére. Szereti a feltűnést, gyakran választ vibráló árnyalatú szemhéjpúdert. A strasszköveket és a csillogó elemeket sem hanyagolja, tőle az a különleges, ha szolid, visszafogott módon viseli a festéket. Hunter évek óta a világosszőke hajszínre esküszik, ami jól harmonizál porcelánfehér bőrével.

Hunter Schafer szexi bobra cserélte hosszú tincseit

A hosszú, kiengedett frizura már-már Hunter védjegyévé vált, ezért is lepett meg mindenkit az új fazonnal, amit a Prada kampányfotózásán viselt. A divatanyag kedvéért a 22 éves modell megvált a jól bevált viselettől, és egy szexi, dögös box bobot villantott.

A fül alá érő hajviselet a nyári divat egyik kedvence, hiszen a tompára nyisszantott tincsek rétegezett vágás nélkül keltenek dúsabb hatást. A sikkes bobot könnyedén felturbózhatja a fodrász egy könnyed frufruval, pont olyannal, amilyet Hunter is visel a divatfotókon.

A színésznő májusban debütált új frizurájával, ami valamivel hosszabb, mint a reklámban. Azóta sokan találgatták, hogy parókás trükkről van szó, vagy tényleg levágatta a haját, de végül néhány fotójával megadta rá a választ.

A Prada új kampányában a Galleria kézitáskát reklámozza a modell, de sokaknak rögtön a nosztalgikus frizurája szúrt szemet. A retikült még 2007-ben dobta piacra az olasz divatház, az elmúlt években pedig számos alkalommal finomítottak a kialakításán. A kiegészítő manapság már a luxusmárka legkelendőbb darabjai közé tartozik.

Hunter egy romantikus, bohókás fiatal lány bőrébe bújt a reklám kedvéért, aki boldogan táncol és ugrál a szobájában. A divatkampány fő vonala a retró hangulat, hiszen a manöken ruháin és a berendezésen egyaránt felbukkannak a hetvenes évek stílusjegyei, amelyek keverednek a harminc évvel ezelőtti trendekkel.

 

Xavier Dolan filmrendező és csapata forgatták le a kampányfilmet a modellről. Ferdinando Verderi az olasz Vogue kreatív igazgatója teremtette meg a nosztalgikus, budoárszerű miliőt a képekhez, és Hunter szereléseit úgyszintén ő komponálta meg. A divatos frizuráját pedig Shay Ashual készítette el.

A Prada új kampánya csodásan illik a manökenhez, akit legtöbbször túlzó sminkben, és függönyként leomló szőke lobonccal láthatunk. A friss hajvágás és a retró ruhák kihozták egy eddig ismeretlen játékos énjét, és valósággal sziporkázik a bohém, fiatal lány szerepében.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés