Családja révén Heidi Klum már igen korán betekintést nyert a szépségipar világába, a kilencevens évek végén pedig már szupermodellként emlegették. Számos márkának dolgozott már, évekig volt Victoria’s Secret-angyal, és úgy tűnik, 49 évesen sem tervez lassítani, karrierje azóta is szárnyal. Most épp a Dundas márka kampányában mutatta meg formás, kisportolt alakját. Észbontóan jól néz ki!

hirdetés

Heidi Klum csillaga a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején kezdett el tündökölni. A nagy luxusmárkák mellett rendszeresen megfordult a Victoria’s Secret kifutóján, majd hamarosan angyallá választották. Több alkalommal is viselte a legendás Fantasy Brát. Számos emlékezetes pillanatot okozott a fehérnemű-óriás csillogó kifutóján, végül tizenegy év után szögre akasztotta szárnyait.

Azóta Heidi számos területen kipróbálta magát, előfordul, hogy tehetségkutatóban zsűrizik, vállalt már kisebb szerepeket filmekben, emellett éveken keresztül volt a Topmodell leszek háziasszonya. A modellkedést sem engedte el teljesen, rendszeresen feltűnik a nagyobb márkák reklámanyagaiban, illetve a magazinok címoldalain. Sokszor már nem egyedül, hanem a lányával együtt, mivel Leni szintén kacérkodik a modellkarrier gondolatával.

Heidi Klum a ’90-es évek szuper dögös fazonjait eleveníti fel

A négygyermekes modell hosszú évek óta az egészséges életmód elkötelezett híve: kifogástalan alakját nem csak a jó géneknek köszönheti, napi szinten sportol, igyekszik tisztán, koplalás nélkül, a szükséges tápanyagokra odafigyelve étkezni. Pályája kezdete óta folyamatosan csúcsformában van, ám ahogy telik-múlik az idő, egyre kisportoltabb a teste.

Manapság sokan támadják azzal, hogy nem múló fiatalságát egy-két plasztikai beavatkozásnak is köszönheti, de ezt a modell sosem erősítette meg. Akárhányszor faggatják szépségmegőrző titkáról, mindig az egészséges életmódot helyezi előtérbe, amellyel kapcsolatban ő nem ismer félmegoldást vagy kompromisszumot. Szerinte csak a teljes életmód- és szemléletváltással lehet teljes mértékben támogatni a test működését, ugyanakkor a belső egyensúly is számít, fontos, hogy a test és a lélek összhangban legyen.

 

Idén júniusban töltötte be 49. életévét a modell, aki csak még nőiesebb és dögösebb lett a legelső fotói óta. Heidi egy sokszínű, merész nő, talán ezért van az, hogy a sokat mutató ruhákat is kellő eleganciával tudja viselni. Rajta valahogy nem hatnak közönségesen a kivágott, dögösebb ruhadarabok, hiszen olyen kisugárzással és tartással bír, amely birtokában igazán messze áll a közönséges magamutogatástól.

Nőies eleganciáját mindig sikerül megőriznie, bár gyakran szexi bombanőként jelenik meg a divatfotókon, mindig belevisz valami pluszt, amitől az egész szerethetővé és emészthetővé válik. Most a Dundas kedvéért vállalt be pár igazán vérforraló képet.

 

A Dundas egy viszonylag új márka, amit Peter Dundas alkotott meg pár évvel ezelőtt. 2017-ben debütált, azóta pedig olyan hírességek viselték kollekcióinak darabjait, mint Beyoncé vagy Megan Fox. Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, mivel a tervező igazán merész, semmivel össze nem téveszthető darabokat alkot.

 

Az új kollekcióhoz a kilencvenes évek szupermodelljei adták az inspirációt, ezt a hangulatot pedig igazán hitelesen érzékelteti Heidi Klum. Sok feszülős, kivágott, fűzős kreáció sorakozik a repertoárban, mely izgalmasan tükrözi vissza az említett divatkorszak kedvenc irányzatait.

 

A csípőig felvágott estélyi és a fűzős fekete ruha sem tűr meg fehérneműt maga alatt, sőt, a legtöbb fazon olyan hatást kelt, mintha Heidi testére lenne szabva az anyag. Sejtelmes részletmegoldások fokozzák az izgalmat, minden díszítőelem a felcsigázásra játszik.

 

A kollekcióban a fekete szín dominál, emellett megjelennek a szezon kedvenc árnyalatai, a rózsaszín és a zöld. A feltűnő tónusok úgyszintén jelen voltak a kilencvenes években, ahogyan a fekete is főszerepet játszott az akkori divatban.

 

A kollekció felidézi az évtized legmerészebb fazonpárosításait. Visszaköszönnek benne az apró minik, a kivillanó melltartók, a széles szárú nadrágok és a merész dekoltázsok. Még a szuper sikkes blézerruha is színes anyagból készült el. A nosztalgikus irányzatoknak köszönhetően ezek a kreációk könnyedén beilleszthetők az aktuális divatba.

 

A képek hangulata úgyszintén a kilencvenes éveket idézi. Egy modern házban és annak a tetőteraszán, a medencénél készültek a felvételek. Az efféle helyszínek gyakran jelentek meg a kilencvenes évek divatmagazinjaiban. A képeket Sebastian Faena fotós készítette. Heidi csodásan fest a felvételeken, meg sem mondanánk, hogy közel harminc év telt el karrierjének kezdete óta.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: Sebastian Faena / Dundas. 

  • Megosztás:
hirdetés