Ha naponta csupán tíz perced van arra, hogy átmozgasd a tested, már azzal is sokat teszel például azért, hogy minél hamarabb ledobd a fölösleges hasi zsírt és tónusos, izmos, lapos hasat varázsolj magadnak.

hirdetés

Hasizom erősítő torna 10 percben

A hasfal edzése sok nőnél kritikus pont a torna során, hiszen derék és csípőtájban hajlamos felszaladni a legtöbb fölös kiló. Ez komoly bosszúságot okoz, ám kitartó edzéssel gyorsan megszabadulhatsz a zavaró problémától.

Az alábbi videóban egy szuper, tíz perces hasizom erősítő edzést láthatsz, amit még a legsűrűbb napirendbe is be tudsz préselni. Ha már a présnél tartunk, a gyakorlatok között ezt is megtalálod, ami nagyon hasznos a hasfal felső részének erősítésére. Emellett a has alsó és oldalsó izmait megdolgoztató feladatok is szerepelnek ebben a tornában, amire a lábemelések a legalkalmasabbak.

Mielőtt nekilátsz, ne felejts el bemelegíteni, a végén pedig nyújtással zárd az edzést. Az biztos, hogy ez a torna alaposan megdolgoztatja minden hasizmodat, aminek meg is lesz az eredménye. Csak végezd kitartóan!

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás: