Nincs új a nap alatt, a tavaszi minták, ha nem is a szokványos formában, de megismétlődnek, ám Gisele Bündchen játszi könnyedséggel éri el, hogy ezek a divatfotók felkeltsék a figyelmet.

hirdetés

A Balmain csodás koncepcióval rukkolt elő, az ötvenes évek plakátlánystílusában ábrázolja a 43 éves brazil modellt, Gisele Bündchen pedig a legnőiesebb kisugárzásával erősíti a színekkel telt divatfotók varázsát. A márka tavaszi kollekciójában is jól érzékelhető a múlt és a jelen találkozása, a retró és a modern stílusjegyek összefésülése, a képek pedig érzékletesen jelenítik meg, ahogy a régi idők divatszelleme mai köntösbe bújik.

Hangsúlyba kerülnek a tavaszi minták, de azért a dögös fazonok sem maradnak észrevétlenül, pláne, ahogy a modell bemutatja azokat!

Gisele Bündchen a tavasz hírnöke ezekben a virágos ruhákban: csodás divatfotók születtek

Háromdimenziós rózsák és színpompás virágminták bukkannak fel pöttyökkel, illetve csillogó részletekkel megtámogatva a Balmain tavaszi-nyári kollekciójában, amely az ötvenes évek stíluselemeit emeli át a mai divatba.

A képek láttán tényleg elkapja az embert a tavaszi zsongás, olyan ez a színes egyveleg a szürkeségbe belefásult szemnek, mint a sivatagban kóborló léleknek az oázis felé mutató tábla. Felcsillantja a reményt, hogy már nincs messze, lassan-lassan tényleg kibontja szirmait és színeit a tavasz.

Bár a kollekció minden darabja izgalmasan merész, az ötlet nem egyedülálló, nekünk például a Prada 2012-es tavaszi kollekcióját és kampányát juttatja eszünkbe. Ahhoz szintén az ötvenes évek szolgáltatta az inspirációt, és színekben, csillogásban, virágokban sem volt hiány.

Bár a Prada repertoárjában főként a virágos tapétaminták kaptak helyet, a színpompás, harsány motívumok pedig az ékszerekben is visszaköszöntek, a fazonoknál, leginkább a dekoltázsok kialakításában felfedezhető némi párhuzam, ami az ötvenes évekből merített ihletnek köszönhető.

A Balmain feldolgozásában is imádjuk az ötvenes évek stílusát, annyira mai, miközben megidézi a múltat. Gisele Bündchen pedig a tavaszi divatfotók szíve-lelke, nőiességével csodásan érzékelteti, hogy ezek a ruhák csábításra születtek!

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés