Anne Chambarlhac kisugárzásában nincs semmi kirívó, mégis magával ragadja a figyelmet. Az 59 éves francia modell két éve csöppent bele a divat világába, de természetes nőiességével azonnal lenyűgözte az ügynökségeket.

hirdetés

Anne Chambarlhac ma is hétköznapi nőnek vallja magát, aki egyszerűen csak jól érzi magát a kamera előtt, éppúgy mosolyog a felvételeken, ahogy mindig is szokott. Korábban közjogi szakemberként dolgozott, főállását még akkor is továbbvitte, amikor a koronavírus-járványhelyzet ideje alatt eldöntötte, hogy kipróbálja magát a divat színterén.

Csak néhány ügynökségnek küldte el a fotóit, de meglepetésére nagyon hamar beindult a gépezet. Tavaly a L’Oreal választotta ki őt az egyik francia szépségreklámjához, de dolgozott már a híres francia sminkes és influenszer Violette FR nevű kozmetikai márkájának is. Olyan divatmárkák foglalkoztatják, mint a Camaieu és az Izipizi. Idén pedig a Clinique reklámarca lett.

Az 59 éves francia modell nem erőlködik azon, hogy fiatalabbnak tűnjön

Anne Chambarlhac úgy vágott bele a modellkedésbe, hogy nincs mit veszítenie. Nem változtatott magán semmit, már korábban is jógázott és egészségesen étkezett, az pedig tökéletesen átjön a képein, hogy a ráncai nem igazán foglalkoztatják, nem csinál nagy ügyet az öregedésből, hiszen a mosolyából ítélve egyértelmű, hogy lélekben fiatal.

Három fia már felnőtt, sokkal több szabadidővel rendelkezik, ezért úgy érezte, számára ez csak egy kalandos utazás, ő pedig nagyon szeret utazni. Imádja felfedezni az élet apró örömeit, és könnyen alkalmazkodó embernek vallja magát, ezért szívesen feszegeti a határait.

Anne szinte minden fotóján mosolyog, olyan életerő és finom nőiesség sugárzik belőle, amit nem lehet a kamerák kedvéért megjátszani. A közösségi médiában smink nélkül és fürdőruhában is büszkén megmutatja magát, őt nézve tényleg bizonyságot nyer a gyakran hangoztatott mondás, miszerint a kor csak egy szám.

A sminkkel és a szexi öltözködéssel sem esik túlzásba, mégis mágnesként vonzza a figyelmet. Sok pozitív visszajelzést kap a mosolyát, a mindig csillogó szemeit, illetve az energikusságát illetően. Ám a letisztult, franciás stílusát úgyszintén megéri szemügyre venni, hiszen a szettjei éppolyan természetesek, mint ő maga.

A francia modellnek nemcsak a szépsége, hanem a kisugárzása is roppant inspiráló. Ilyen az, amikor valaki lélekben egyáltalán nem öregszik.

Kiemelt képek: @annechambarlhac/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés