Christy Turlington nem akar másként kinézni a képeken, mint amilyen a valóságban, elveihez pedig hosszú évek óta ragaszkodik, ezért a Carolina Herrera új kampányában is retusálás nélkül szerepel a fotókon.

hirdetés

Christy Turlington a legfelkapottabb szupermodellek táborát erősítette a kilencvenes években, ám ma már csak kivételes esetekben vállal el egy-egy fotózást, manapság a Carolina Herrera divatház arcaként tűnik fel, a CH Insignia kiegészítőkhöz készült kampányokban.

Az 54 éves modell pályája kezdetén ugyan még az erősebb sminkeket is bevállalta, az évek múlásával azonban egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a természetességre. Bár nem kíván nyomást gyakorolni a divatvilágra, ő maga nem híve a képmanipulációknak, jobban szereti, ha ugyanúgy fest a fotókon, ahogy a valóságban. Humanitárius aktivistaként már csak alkalmanként fér bele az életébe egy-egy modellmunka, ám nagyon megválogatja, hogy mihez és milyen formában adja a nevét.

Fontos számára, hogy a márka, amit képvisel, hasonló értékrenddel bírjon, és retusálás nélkül szerepelhessen a kampányképeken. Belülről fakadó szolid eleganciája és természetes nőiessége átütő erővel bír, így Christy Turlington azon kevés modellek egyike, aki körül nem kell nagy hűhót csapni, hogy érvényre jusson a kisugárzása. Felesleges körítés és flanc nélkül is érzékelhető kifinomultsága.

Christy Turlington gyönyörű a Carolina Herrera kampányában: retusálás nélkül is ragyog

A Carolina Herrera divatház Insignia táskakollekcióját roppant egyszerű módon népszerűsíti Christy Turlington. Finom sminkkel, visszafogott manikűrrel és frizurával, letisztult farmerruhával teremti meg az egyensúlyt a hétköznapi stílus és az elegancia között.

Szimpla stúdiófotók készültek róla, semleges háttérrel, így abszolút érvényre jut nőies kisugárzása és természetessége.

A gyönyörű modell sohasem kampányol a retusálás és a képmanipulációk ellen, nem hirdeti fennhangon a természetességgel kapcsolatos elveit, egyszerűen csak önmagát adja. Nem akarja alapjaiban átformálni a divatvilágot, elfogadja, hogy mindenki számára más a prioritás, ha a szépségről és a megjelenésről van szó, viszont számára az a fontos, hogy a valós arca köszönjön vissza a felvételeken.

Hosszú évek óta kizárólag olyan modellmunkákat és magazinfotózásokat vállal csak el, amelyek hűen tükrözik, hol tart most, és mit jelent számára a nőiesség. Tökéletesen el tudja fogadni, hogy az arc, a test megváltozik az évek során, és ezt nem hátrányként, sokkal inkább előnyként éli meg.

Szolid kisugárzásában jól érezhető a külső megjelenése és a belső világa közötti összhang, és az, ahogyan megéli nőiességét, tökéletesen passzol a Carolina Herrera divatház elveihez.

A márka kortalan, időtálló darabjai éppúgy azt sugallják, hogy nem csak az számít, mit viselünk, az attitűd szintén nagyon fontos tényező egy nő megjelenését, kisugárzását illetően.

A kifinomult összhang önmagában eleganciát sugall, még akkor is, ha papucsot, egyszerű vonalvezetésű táskát és hétköznapi ruhát visel egy nő.

A Doma Insignia táskacsalád darabjai éppolyan természetesek, mint Christy Turlington, a letisztultság jól érthető nyelvén beszélnek.

Brigitte Lacombe felvételein nincsenek feltűnő elemek, melyek hivalkodásukkal megragadnák a tekintetet, mégsem engedik el egyhamar a figyelmet ezek a letisztult, „csendes” fotók.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés