Emma Watson az elmúlt húsz év egyik legünnepeltebb sztárja, aki a világ szeme láttára nőtt fel, és lett az egyik legelszántabb nőjogi aktivista. Persze emellett a stílusával is magára vonja a figyelmet, ami mindig változó, ugyanakkor nőiesen különleges.

hirdetés

Emma Watson stílusevolúciója

Emmát kilencévesen választották ki a meganépszerű Harry Potter filmsorozatok egyik főszereplőjének, így immár közel két évtizede a nyilvánosság érdeklődése övezi. Kezdetben, ahogy az alig meglepő, nemigen találta a stílusát, mára viszont ez teljesen megváltozott.

Számtalan divatkampányban szerepel, címlapfotók százai készülnek róla, és számos stílusdíjat is bezsebelt már a lassan harminc éves brit színésznő. De nemcsak a ruhái, a mosolya is megszépíti, ami ennyi idő után is ugyanolyan bájossá teszi.

Legközelebb a Kisasszonyok című filmben láthatjuk viszont decemberben Laura Dern, Meryl Streep és Saoirse Ronan mellett. Nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen ruhában pompázik majd a premieren, de addig is lapozzátok végig a galériát, ahol összeszedtük Emma legszebb szettjeit a vörös szőnyegről.

Kiemelt kép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés