A legszexisebbnek tartott modell, Emily Ratajkowski nem csak a vetkőzéshez, az öltöztetéshez is nagyon ért. A retró divat iránt érzett elköteleződését egy csajos kollekcióval prezentálta.

A villantásairól és meztelenkedéseiről elhíresült modell stílusa kétségkívül kezd beérni. Az utóbbi időben érezhető, hogy a mély dekoltázsokon és a testre simuló fazonokon kívül más koncepció is van az öltözködésében, amit mondhatni, rövid időn belül tökélyre fejlesztett. Emily Ratajkowski láthatóan nagyon rákattant a retró divatra, és vitathatatlan, hogy jó érzékkel variálja a nyolcvanas-kilencvenes évek kedvenc fazonjait.

Valószínűleg ez a Nasty Gal amerikai ruházati márkának is feltűnt, mert lecsapott a modellre, és felkérte, hogy ötleteivel segédkezzen egy limitált kiadású nyári kollekció létrejöttében, amely az általa kedvelt retró stílusjegyeket vonultatná fel. Ratajkowski szívesen állt a rendelkezésükre, és ebből az ígéretes kollaborációból egy igazán dögös gyűjtemény született, EMRATA elnevezéssel.

Persze, ahogy azt előre sejteni lehetett, a kollekcióban akadnak hasvillantó és testre szabott darabok, de összességében nőies kreációk láttak napvilágot, csipetnyi retró vagánysággal fűszerezve. A modell bevallotta, hogy manapság nagy rajongója a nyolcvanas évekből átvett bő szabású nadrágkosztümöknek, mint amilyeneket Diana hercegné is viselt.

A rockos, feliratos pólókat nőies szoknyákkal képzelte el a modell, de a romantikus színhatások, a batikolt minták, és a farmerek is megjelennek a kollekciójában. A lágy esésű, selymes anyagokra, valamint a csipkés részletekre éppúgy nagy hangsúlyt fektetett a modell, ám a fesztiválszezonra is gondolt, ezért bőrdzseki és bőrruha is belekerült a felhozatalba.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Nasty Gal.

  • Megosztás:
hirdetés