Katalint csak ritkán láthatjuk farmernadrágban, Lady Diana viszont nemcsak akkor viselte kedvenc fazonjait, amikor egy-egy esemény megkívánta a lezser megjelenést.

Diana hercegnő sok mindenben úttörőnek számított a királyi családon belül, és úgy különösebben a szigorú öltözködési szabályok sem hatották meg. Számtalanszor lefotózták az utcán farmernadrágban, szimpla pólóban és sportcipőben, sőt, gyakran húzott az akkori divatnak megfelelő, western stílusú csizmát, ha a gyerekeiért ment az iskolába.

Szeretett hétköznapi módon öltözködni, és bizony, nem mindig felelt meg Erzsébet királyné elvárásainak a megjelenésével. Előfordult, hogy magas sarkú cipő helyett tornacipőt viselt, színben hozzá passzoló tengerészzakóval és farmerral. A vagány baseball és pilóta stílusú dzsekiket sem vetette meg, melyekben gyakran jelent meg az utcán vagy a nagyközönség előtt.

Ami leginkább meglepő, hogy a nőies stílusáról ismert Diana imádta a kertésznadrágokat, melyek a nyolcvanas-kilencvenes években nagyon divatosak voltak. Ezektől sem vált meg a protokoll kedvéért, és most úgy tűnik, az idei trendek a walesi hercegné kedvenc farmernadrágjait hozzák vissza a köztudatba.

Diana imádott farmerfazonjaival az őszi kollekciókban is találkozhatsz, hiszen most a nyolcvanas-kilencvenes évekből táplálkozik a divat. Olykor-olykor Katalin hercegné is felvesz egy visszafogott, egyenes szárú farmernadrágot, ha az esemény, melyen részt vesz, épp megengedi a lezserséget, de ilyenkor is a nagyon finom,  nőies stílusjegyek dominálnak az öltözékében. Diana ennél sokkal bevállalósabb volt!

Fotók: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés