A gyönyörű Emily Ratajkowski valamivel mindig felhívja magára a figyelmet. A modellkedés mellett belefogott a tervezésbe, az Inamorata névre keresztelt márkája pedig egyre sikeresebb. Merész fazonokból és izgalmas anyagokból nincs hiány, a manöken bársony fürdőruhákkal készül a nyárra.

hirdetés

Emily Ratajkowski neve szinte összeforrt a merész ruhafazonokkal, ritka pillanat, ha öltözéke nem villantja meg egy-egy vonzó testrészét. Szülés utáni alakját is hamar megmutatta a kampányfotózások alkalmával, és a közösségi oldalára is gyakran tölt fel magáról provokatív felvételeket.

Emily évek óta stabilan tündököl a divatikon szerepben, mivel nagyszerűen keveri a street style elemeit a nőies fazonokkal. Imádja a trendeket, rendszerint még az unalmasnak mondott farmer-póló szerelésekbe is belevisz valami váratlan csavart. Trendérzékenysége hamar felkeltette a márkák figyelmét, ezért hosszú ideje dolgoznak vele a nagy divattervezők, korábban például saját kapszulakollekciója jelent meg a DUNDAS-szal közösen.

Pár éve indította el saját márkáját, az Inamorata repertoárját főként a fürdőruhák alkotják. A szexi, falatnyi darabok igazodnak Emily stílusához, személyes ízléséhez, ezért mindig nagyon extravagánsak és különlegesek. Az új kollekcióval pedig még önmagát is túlszárnyalta a modell.

A téli kapszulakollekcióban trükkös kivágású fürdőruhákat és merész bikiniket találhatunk, melyek tükörbársonyból készültek. A speciális anyag bírja a vizet, állítólag nem használódik el egykönnyen, és vizesen sem látszik át. A fotókból nehéz megítélni, de valószínűleg gumírozással tették elasztikussá és rugalmassá a főként alkalmi ruhákhoz és utcai öltözékekhez kötődő kelmét, hogy vízben ázva éppúgy megőrizze formáját.

Emily Ratajkowski bársonybikiniben kelt feltűnést

Az egyedi anyaghasználattal nagy meglepetést okozott a híresség, hiszen a bársony jellemzően csak télen, főként az ünnepi időszakban kerül elő. Ám Emily mindig is imádta a nosztalgikus fazonokat, anyagokat, ezért nem csoda, hogy a hetvenes évek egyik kedvenc alapanyaga keltette fel az érdeklődését.

Az is ritka, hogy valaki a téli hónapokban hozakodik elő fürdőruhakollekcióval, de Emily Ratajkowski érvelése abszolút érthető. A hideg szezon végén sokan menekülnek el néhány napra wellnessezni, hogy kipihenjék a tél fáradalmait, ugyanakkor ilyenkor lélekben már mindenki a nyárra készül.

 

Furcsa kampányával a síelés kedvelőit is megszólítja a modell, hiszen sokan még kihasználják, amíg tart a síszezon. Hogy jön képbe a fürdőruha? Emily azokra gondolt elsősorban, akik ilyenkor szívesen pihennek meg a síparadicsomok wellness-részlegében. Ez speciel nem jön le a kampányfotókról, a modell életidegen módon, havas tájjal a háttérben viseli a szexi darabokat. A szőrmekucsma, síszemüveg és bikini társítása igazán meglepővé teszi a fotósorozatot.

 

A kivágott, falatnyi fürdőruhákat szőrös csizmával és műszőrme kiegészítőkkel kombinálták.

A tükörbársony az utóbbi időben egyre kelendőbb, már nem csak elegáns ruha, szoknya vagy blúz készülhet belőle. Kim Kardashian tavaly melegítőhöz használta fel, pár hónappal ezelőtt pedig Vanessa Hudgens parádézott a fényes, puha anyagból szabott holmikban. Egyre több divatcikk készül a divatos kelméből, amit nem is bánunk, hiszen izgalmasan és változatosan variálható, ez pedig egy pluszizgalmat visz a már megszokott ruharétegekbe.

 

Kiemelt kép: Theo Wargo / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés