Emily Ratajkowski híres a villantásairól, amikor csak alkalma adódik rá, megmutatja a formás testét. A dögös modellről most vérforraló fotók készültek. Kivételesen nem a merész fazonokkal, hanem a sikkes ruhaszabásokkal keltett feltűnést.

hirdetés

Emily Ratajkowski valósággal sportot űz a villantásból, hiszen a dögös modell minden alkalomra kihívó ruhadarabot választ, ami épphogy fedi a testét. Nem szégyenlős, ezért rendszeresen tölt fel magáról provokatív képeket. A várandóssága alatt sem rejtegette a testét, minden apró változást megörökített.

A szülés után pár héttel már ismét hasvillantós ruhákban pózolt, akkor a saját márkájának az egyik termékét reklámozta. Emily a képek miatt sok kritikát kapott, mivel sokan úgy gondolták, hogy csupán feltűnést szeretne kelteni a lapos hasával, és azzal nem is foglalkozik, hogy más anyukák ettől rosszul érzik magukat. Persze voltak, akik megvédték a modellt, hiszen mindenkinek más a genetikája, a 29 éves híresség a terhesség előtt is sokat edzett, így valószínűleg ezzel a várandósság alatt sem hagyott fel. Ezek nagyban hozzájárultak a gyors regenerálódáshoz.

Emily Ratajkowski szereti a merész ruhafazonokat, a kivágott kreációkat, ám a megjelenése mégis mindig tökéletes. Nagyszerűen megtalálja az egyensúlyt, ezért valahogy mindig magára vonja a figyelmet. Imádja a divatot, szereti a különleges ruhadarabokat, és szívesen merít ihletet a múltbéli fazonvariációkból. Korábban többször tervezett különféle cégeknek, saját márkája is van, az Inamorata kínálatában főként szexi bikiniket és kényelmes melegítőket találhatunk.

Emily Ratajkowski dögös cuccokban mutatja meg a szülés utáni alakját

Most mégsem a saját kreációit reklámozza, mivel a DUNDAS x REVOLVE különleges kapszulakollekciójának a darabjaiban villantotta meg a szülés utáni alakját. Az együttműködés igazán izgalmas, hiszen a DUNDAS mindig nagyon merész, provokatív ruhákat alkot, míg a REVOLVE főként a nőies, modern, visszafogott vonalat képviseli.

A kollekció bemutatója a New York-i Divathéten volt, kampányarcnak pedig Emily Ratajkowskit kérték fel. A manökenhez nagyszerűen passzolnak a retró stílusú, kicsit merész fazonok, ezért jobb reklámarcot nem is találhattak volna.

 

Emily igazán izgalmas darabokban pózol, az már biztos, hogy ő még az unalmasnak vélt, oversize kötött pulóvert is nagyon szexivé tudja tenni. A manöken a fotón egy magas szárú csizmával viseli.

 

Megjelennek a nyolcvanas évek szabásvonalai, az oversize blézerek, és a jól ismert téli anyagok, minták sem hiányozhatnak. Találunk bőrből készült ruhadarabokat, valamint hatalmas poncsókat.

 

Természetesen a manöken nem hagyhatta ki, hogy ne villantsa meg a dögös alakját, ezért több olyan ruhadarabban is kamera elé állt, amiben láthatjuk a lapos hasát.

 

A kapszulakollekcióban keverednek a glamúros, csillogó elemek a modern, hétköznapi anyagokkal. Ez a kettősség Emily Ratajkowski ruhatárára is jellemző, szereti a ragyogó részleteket, a fényes anyagokat, ám rajong a nosztalgikus fazonokért, amelyek takarják a testét.

 

A képeket az Inez & Vinoodh fotópáros készítette a modellről. A divatkampány koncepciója az utcai plakátokat idézi fel. A leszakadt fotók igazán különleges hangulatot teremtenek, ettől csak még izgalmasabbá, nosztalgikusabbá válik a végeredmény.

 

Kiemelt kép: Theo Wargo / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés