Diana hercegnő mindig kifogástalanul jelent meg a nyilvánosság előtt, de, amikor épp nem kellett hivatalos eseményen részt vennie, szívesen húzott magára egy lazább szettet.

Hihetetlen, hogy már 22 éve annak, hogy Diana nincs köztünk, stílusával azonban még ma is formálja a divatot. A hercegnő, aki július 1-jén lett volna 58 éves, nagyon szeretett sportolni, így gyakran lehetett edzőruhában is látni. Meghatározó stílusikonja volt a nyolcvanas és kilencvenes éveknek is, így nem meglepő, hogy a 2019-ben újjászülető trendek miatt a modellt, Emily Ratajkowskit is inspirálta a hercegnő sportosan sikkes stílusa.

Az áprilisi Coachella fesztiválon adott egyik interjújában azt nyilatkozta, hogy nagyon megragadta a hercegnő és a ’80-as, ’90-es évek lazasága, így nyári szettjeit ez a fő irányvonal fogja meghatározni.

Nemrégiben kapták lencsevégre egy neonszínű biciklis nadrágban és hozzá illő crop topban, amit fehér edzőcipővel és napszemüveggel egészített ki. Diana hercegnő is nagyon kedvelte a biciklis nadrágot és az élénk színek kombinációját sportos szettjének darabjaiként.

Persze Emily saját stílusát is belevitte az öltözékébe, ami főként a sokat mutató darabok kombinálását jelenti a retró stílussal. Ezenkívül a vintage ékszereket is kedveli, a fenti képen épp egy nagy karika-fülbevaló egészíti ki szettjét.

Képek: Getty Images/Bettmann, PG/Bauer-Griffin, Anwar Hussein.

  • Megosztás:
hirdetés