Az Így jártam anyátokkal című sorozat sztárja, Cobie Smulders elképesztően sikkesen öltözik a való életben. A 41 éves színésznő kifinomultan variálja a trendi darabokat, mindig ragyog a vörös szőnyegen.

hirdetés

Cobie Smulders stílusa észbontóan sikkes

Cobie Smulders a legtöbbeknek az Így jártam anyátokkal című szitkomból lehet ismerős. A népszerű sorozat Robinja azonban számtalan filmben és sorozatban mutatta már meg a tehetségét, noha a világraszóló hírnevet valóban a New Yorkba költöző kanadai lány karaktere hozta meg számára. A történet nem áll messze a valóságtól sem, ugyanis a gyönyörű színésznő is Kanadából származik, eleinte modellként járta a világot.

Ma már ismert színésznőként tartja számon a filmszakma, aki nem csupán tehetségével és lehengerlő szépségével robbant be a köztudatba, fantasztikus stílusával is sokakat lenyűgöz. Legyen szó vörös szőnyeges eseményről vagy egy szimpla napról, a színésznő soha nem nyúl mellé a ruhaválasztással. A galériában összeválogattuk Cobie Smulders legnőiesebb viseleteit.

 

A sorozatban leginkább laza, lezser holmikban láthatták a rajongók. Robinként gyakran viselt farmernadrágot, egyszerű topokat és lenge felsőket. Egy híradós szerepében tündökölt, így jó néhány alkalommal láthatták a nézők kosztümszettben, amiért azóta is rajong. A való életben szintén gyakran visel blézert és elegáns nadrágot, a kétrészes összeállítások kellően elegáns, sikkes összhatást eredményeznek.

Cobie Smulders pontosan tudja, hogyan kell megérkezni egy adott eseményre, a szettjeit mindig ez alapján válogatja össze. Nem fél bevetni a mélyebb dekoltázst, a kivágott ruhadaraboktól sem zárkózik el. Ezek a testhezálló, sikkes fazonok remekül hangsúlyozzák tökéletes alakját.

A színésznő nem véletlenül büszkélkedhet modellmúltjával, hosszú, vékony lábakat nyert a genetikai lottón, gazellaalkatát pedig azóta is sikerült megőriznie. Magabiztosan mutatja meg csodás alakját, sokszor visel miniruhákat, de a magasan sliccelt estélyiket is kifejezetten kedveli. A különleges vonalvezetésű darabokért rajong, gyakran választ csillogó, egyedi estélyit, mégsem válik túlzóvá vagy kihívóvá a megjelenése.

Az élénkebb színeket éppúgy szívesen alkalmazza öltözékeiben, a szimpla fekete-fehér összeállítások mellett a rikító citromsárgát is előszeretettel viseli. Nem csupán a vörös szőnyegen, az egyszerű hétköznapokon ugyancsak csodás érzékkel variálja a ruhadarabokat. Cobie Smulders még egy szimpla farmernadrágos szerelésben is elbűvölően nőies!

Kiemelt kép: Araya Doheny/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés