A sorozatsztárok valódi stílusa sokszor nem jön át a képernyőről, különösen igaz ez a kórházas szériák esetében. Sokan nem is gondolnák, hogy szerepükből kilépve mennyire sikkes és nőies szettekbe bújnak a televízióban látott színésznők, pedig a legtöbbjük imádja a nőies, kifinomult szereléseket.

hirdetés

A filmvásznon a jelmeztervezők olyan ruhákat adnak a színésznőknek, ami az általuk megtestesített szereplő ízlését tükrözi. Ez sokszor éles ellentétben van azzal, amit a hírességek a hétköznapokban kedvelnek, ám az is előfordul, hogy egy hosszan tartó szerep átformálja eredeti stílusukat.

A kórházas sorozatok esetében ez fokozottan igaz, hiszen a szereplőket csak ritkán lehet fehér köpeny vagy műtős ruha nélkül látni. A színésznők által megformált karakterek stílusa legtöbbször egyszerű és hétköznapi, a rendezők ezzel is igyekeznek hitelessé tenni a szériát. A sokszor éjjel-nappal dolgozó doktornők nemigen csípik ki magukat a munkájukhoz, és csak ritkán jutnak el olyan eseményre, ahol valóban sikkes és nőies szettekbe bújhatnak.

 

A legtöbben a hosszú évadokon át futó kórházas sorozatok sztárjait a fehér köpennyel azonosítják, miközben a szimpla hétköznapokon és a vörös szőnyegen elképesztően stílusos holmikat viselnek. A színésznők a valóságban gyakran egyedi, elegáns és kifinomult ízléssel rendelkeznek, és inspiráló szettekben jelennek meg a nagyközönség előtt.

 

A sorozatsztárok stílusa irtó sikkes a való életben, van, mit ellesni tőlük

A Grace klinika színésznője, Ellen Pompeo a filmvásznon leginkább a tornacipős-farmernadrágos karaktert hozza, Meredith Grey stílusa maximálisan letisztult és egyszerű. A való életben az 52 éves színésznő roppant kifinomultan és nőiesen öltözik. Teljesen mindegy, hogy szimpla hétköznapokról vagy a vörös szőnyegről van szó, bőven lehet inspirálódni fantasztikus stílusából.

Lisa Edelstein, a Doktor House 55 éves színésznője a kifinomult nőiesség megtestesítője. Számtalan fotósorozat készült már róla, ami nem véletlen. Fantasztikus alakjával és kisugárzásával garantáltan mindenkit elbűvöl. Sokszor a legegyszerűbb darabokat párosítja, az összhatás mégis rendkívül lenyűgöző.

 

Kiemelt kép: Robert Sebree/NBCU Photo Bank/Bob D’Amico/Disney General Entertainment Content via Getty Images/Getty Images.

Kép a cikkben: Vivian Zink/Disney General Entertainment Content via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés