Ezek a letisztult, divatos fazonok csodásan mutatnak teltkarcsú alakon, ráadásul sokoldalúan variálhatók. A szettek összeállításakor egyszerűségre törekszik a blogger, a vagány darabokkal is kiemeli nőies sziluettjét.

hirdetés

Az egyszerű vonalvezetésű kreációk cseppet sem unalmasak, minden azon múlik, hogyan kerülnek össze az öltözék elemei. Shayna Moretti a mid-size, avagy középalkatú nők számára készít tartalmakat, mindennapi szettjeivel ahhoz ad tippeket, hogyan variálják a kínálat leggyakoribb darabjait, hogy azok egyszerűségük ellenére is stílusosan mutassanak.

A letisztult vonalú divatos fazonok híve, melyek teltkarcsú alakon éppúgy előnyösen mutatnak, mint a sportosabb, vékonyabb sziluetten, ugyanakkor sokféleképpen kombinálhatók és kevés hibalehetőséget hordoznak magukban.

Divatos fazonok teltkarcsú alakon: nőies és vagány szettekhez ad tippeket a blogger

Shayna Moretti nem cifrázza túl az öltözékeit, ám arra nagyon ügyel, hogy nőies alakja jól érvényesüljön. Még a lezser, sportos, vagány szereléseket is úgy válogatja össze, hogy karcsú dereka mindig hangsúlyba kerüljön.

Szettjeiből kitűnik, hogy az egyszerű, bárhol kapható kreációkkal is abszolút megvalósítható a nőies, divatos összkép, pedig az általa viselt fazonok semmi extrát nem mutatnak fel, ám ebből adódóan sokféle sziluetten, teltkarcsú alakon is jól mutatnak.

Megjelenésének színvilágát sem bonyolítja túl a blogger, amennyiben sötét és világos árnyalatok találkoznak az öltözékében, mindig a törzs legkarcsúbb területére, a derékcsúcsra helyezi a kontrasztot, így még inkább hangsúlyba helyezi a derékvonalát.

Alaknyújtó szabások, például A vonalú nadrágok, egyenes szabású szövetkabátok és blézerek, valamint hasítékkal rendelkező csőszoknyák, szűkítő varrásokkal trükköző ruhák egyaránt szerepelnek a ruhatárában.

A rövid, crop dzsekiket, blézereket sem veti meg, hiszen amellett, hogy roppant népszerűek idén, még a derékvonalat is szépen kiemelik.

A testhezálló holmik általában azokat a részleteket is kirajzolják, amelyeket nem feltétlenül szeretne megmutatni az ember lánya, a blogger azonban nem mond le a viselésükről, hanem lágyabb esésű, bővebb fazonokkal ellensúlyozza alakhangsúlyos tulajdonságukat. Így éri el, hogy előnyösen formálja alakját a szűkebb sziluett.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés