A széles szárú nadrág nem mindig előnyös, nagyon fontos, hogy mivel kombinálod. Néhány apró trükkel könnyedén elérheted, hogy ne rombolja le a nőies összhatást.

hirdetés

Előnyösebb a széles szárú nadrág, ha így viseled

Az elegánsabb széles szárú nadrágok esetében az alakformáló hatás fontos tényező. Az A vonalban szélesedő fazonok ugyanis a karcsú derékvonalra helyezik a fókuszt, megfelelő derékmagasság és jól eltalált nadrághossz mellett nem nyomják össze az alakot, sőt, nyújtják a lábakat. A trendi szabás azonban nem mindig mutat előnyösen, nagyon oda kell figyelni az apró részletekre ahhoz, hogy valóban nőies és csinos legyen az eredmény.

Elsősorban fontos, hogy milyen felsővel kombinálod az efféle nadrágokat. A széles szárú darabok már önmagukban kissé túlméretezettek, s bár nem tilos oversize pulcsikkal társítani őket, mindenképpen figyelni kell arra, hogy az összhatás ne fedje el teljesen a nőies vonalakat.

A legtöbben nem is a pulcsiválasztásnál követnek el hibát. Az is rengeteget számít, hogy milyen cipővel kerül össze a bővülő szárú nadrág. A videóban láthatod, hogy milyen fazonokkal érdemes kombinálni az elegáns nadrágokat.

 

A kerek orrú, vastag talpú csizmák túlzottan erőteljes, markáns hatást keltenek az elegáns nadrágok mellett. Tulajdonképpen még nem is azzal van a baj, hogy az elegancia és a vagány lezserség vegyül egymással. A problémát sokkal inkább a rossz fazonpárosítás okozza. A nadrág alja felgyűrődik, összetömörül, ami a vastag lábbelivel együtt már abszolút alakromboló hatást eredményez.

Érdemes inkább egy hegyesebb orrú lábbelit választani a széles szárú nadrágok mellé. Az efféle cipők és csizmák diszkréten kikandikálnak a nadrág alól, de nem rontják el annak vonalvezetését, keskeny kialakításuknak köszönhetően bővebb pantallókkal kombinálva éppúgy nyújtják a lábak hosszát optikailag. A nadrág esése nőies és elegáns marad, az összkép pedig hihetetlenül sikkes hatást kelt.

Ha magassarkúval boronálod össze a széles szárú nadrágodat, mindenképpen mérd a nadrág hosszát a sarokmagassághoz. Az ideális az, ha a nadrág alja épphogy a föld felett van, tehát a cipő sarkából alig-alig látszik valami. Ebben az esetben nem tűnik bokavillantónak és előnytelennek a csinos fazon, abszolút elegáns és sikkes összhatást kölcsönöz a megjelenésnek.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés