Diane Kruger modellként kezdte pályafutását, kamaszkorától kezdve 21 éves koráig bennfentesként szívta magába a divat minden esszenciáját. Ez a korszak láthatóan, az öltözködésére is nagy hatást gyakorolt, hiszen a színésznő magabiztosan lavíroz a stílusok között, és a luxusmárkák iránti szenvedélye sem csappant meg az évek során. Ő az a típus, aki még a merészebb fazonokat is ízlésesen, stílusosan tudja viselni, ezt legutóbb Cannes-ban is bizonyította csillogó, szellősen kivágott ruhájával.

hirdetés

A Becstelen Brigantyk gyönyörű színésznője, Diana Kruger a divathoz is nagyon ért, remek stílusérzékét pedig nem csak a vörös szőnyegen csillogtatja meg. Bár amióta édesanya lett, kényelmesebb öltözékekre váltott a mindennapokban, de, ha meg kell jelennie valahol biztos, hogy vonzza a tekinteteket.

Diane Kruger izgalmas stílusa

A német származású színésznő korábban profi balerinának készült, és ígéretes tehetségnek bizonyult, hiszen felvételt nyert a londoni Királyi Balettintézetbe, ám egy sérülés miatt nem folytathatta tovább a táncképzést. Pedig igazi balerinaalkat, törékeny sziluettjét azóta is változatlanul megőrizte.

Diana Kruger később a modellszakmában próbálta ki magát, alig 15 éves volt, amikor már fotózásokra hívták. A mai napig szívesen vállal kampányszerepet, és neves magazinoknak is gyakran készülnek róla divatfotók, egyszerűen kölcsönösen imádják egymást a kamerával.

 

Ám nem csak a reklámok csillogó világában jellemző rá a stílusos megjelenés, a magánéletében is jó kapcsolatot ápol a ruhákkal. Szereti az izgalmas összeállításokat, a különleges anyagokat, és a színekkel is remekül bánik.

A hűvös pasztellszíneket éppúgy magabiztosan viseli, mint a vibráló, eleven tónusokat, de a szimpla szürke-fehér kombinációt is jó érzékkel dobja fel egy meglepő fazonválasztással. Bátran variálja a vintage divat és a francia sikk stílusjegyeit, de akkor sem slampos, ha lezser, kényelmes szettbe bújik, sőt, zseniálisan elegyíti az eltérő mintákat és fazonokat.

A frizurája és a sminkje mindig kifogástalan, ugyanakkor nem ragaszkodik mindig a tetőtől talpig megkreált külsőhöz, smink nélkül éppúgy szívesen mutatkozik. Van, amikor egy vörös rúzzsal öltözteti fel meztelen arcát, vagy laza loknikkal dobja fel zilált hajviseletét.

Egy biztos, még a merészebb választásaival sem tud hibázni, nagyon jól lövi be az egymáshoz passzoló stílusokat, és pazarul mixeli össze az eltérő divatelemeket.

Kiemelt képek: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés