Diane Kruger saját maga is meglepődött azon, hogy ilyen gyorsan visszanyerte a terhessége előtti alakját.

hirdetés

A német származású szépség 2015-ben ismerkedett meg Norman Reedus színésztársával a Sky című film forgatásán. A kapcsolatukat sokáig nem verték nagydobra, hiszen Diane Kruger akkoriban épp egy fájdalmas szakításon volt túl, tíz év után lezárult a kapcsolata Joshua Jacksonnal. Ám úgy tűnik, a The Walking Dead sztárja mellett újra rátalált a boldogság, első közös gyermekük tavaly novemberben született meg.

Diane Kruger 42 évesen élhette át először a várandóság és az anyaság minden örömét és fáradalmát, amiről már csak kislánya születése után mesélt. Eltökélte, hogy visszaszerzi régi alakját, pusztán azért, mert abban a testben érzi jól magát, és fontos volt számára, hogy anyaként, nőként is erős maradjon, és ne veszítse el az önbizalmát.

Alig négy hónappal gyermeke születése után, máris kockás hasat villantott az Instagramon, amihez annyit fűzött hozzá, hogy nagyon kemény munka volt visszaállítani a hasizmait, és nem hitte volna, hogy az ő korában ez még lehetséges, szülés után. Nem volt személyi edzője, csupán a saját elszántsága hajtotta, és legtöbbször fáradtan, kimerülten vágott neki az edzésrutinjának.

A színésznő nemrég a francia Madame Figaro magazin címlapján és divatanyagában is megmutatta elképesztően feszes alakját, amin a várandósság legapróbb nyoma sem látszik. Diane Kruger számára nem ismeretlen közeg a divatvilág, hiszen kamaszkorától 21 éves koráig modellként kereste a kenyerét, és a mai napig szívesen vállal fotózásokat. A L’Oréal európai arcaként is gyakran láthatjuk, és 2013 óta a Chanel a bőrápolási termékeinek nagykövete.

A Madame Figaro összeállításában nőies ruhákban pózol a színésznő, melyek kihangsúlyozzák karcsú alakját. Xavi Gordo a mindennapi nő elegáns és laza oldalát mutatja be a képein, melyekhez Julie Gillet válogatta össze a szetteket. A finom sminkért Regine Bedot, a zilált frizuráért Perrine Rougemont felelt.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Xavi Gordo/Madame Figaro.

  • Megosztás:
hirdetés