Diane Kruger hibátlan stílusérzékkel rendelkezik, sikkes ruhatárát pedig most sem hagyta otthon. A cannes-i filmfesztiválon két elképesztő összeállítást kapott magára, feltűnő piros estélyi ruhájával pedig mindenkit lenyűgözött.

hirdetés

Diane Kruger évekkel ezelőtt modellként kezdte a pályafutását. A karcsú színésznő eredetileg balerinának készült, de egy komolyabb sérülés miatt fel kellett adnia az álmát, ám meglehetősen fiatalon már kamerák elé került, 15 évesen kezdett részt venni különféle reklámkampányokban. Nem áll tőle távol a divatvilág, továbbra is szereti a divatot és követi a trendeket. Remek ízléssel rendelkezik, a megjelenése mindig kifogástalan.

Diane Kruger tűzpiros ruhában tündökölt

A színésznő remekül ötvözi az egyes stílusra jellemző elemeket, miközben mindig sikkes és elegáns marad. Kedveli a vintage hangulatú kreációkat, amiket gyakran franciás sikkel vegyít. A feltűnőbb színek és a lágy pasztellárnyalatok egyaránt megtalálhatók a ruhatárában, ezekkel remekül trükközik.

Most egy igazán látványos ruhában jelent meg, a kreációt az Oscar de la Renta csapata alkotta meg. A tűzpiros, hátul nyitott darab remekül passzolt a színésznőhöz. Szereti a sejtelmesen kivágott, szexi fazonokat, ám sohasem lő túl a célon a feltűnő, merész részletekkel, mindig megmarad a finom összkép, és inkább modern, vagány vonalon mozog megjelenése.

 

A fodros, hangsúlyos szoknyarész elképesztően látványos, a színésznő olyan volt benne, mint egy mesebeli hercegnő.

 

Diane szereti váltogatni a különféle stílusokat, egy másik rendezvényre már egy szexi, merész kiskosztümöt választott a Miu Miu kínálatából. Az apró szoknyát az oversize blézer és a sok apró strasszkő tette igazán különlegessé. A színésznő nem húzott felsőt a mélyen dekoltált zakó alá, mégsem volt közönségesen kihívó az öltözéke.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images. 

Képek a cikkben: Lionel Hahn, Pascal Le Segretain, Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés