Diana Ross a hetvenes évek népszerű csillaga volt, aki a zeneipart és a divatot egyaránt formálta. A 77 éves díva fantasztikus formában van, tavaly novemberben új albumot dobott piacra. 49 éves lánya, Tracee Ellis szintén a szórakoztatóiparban tevékenykedik. Amellett, hogy színészkedik, videóklipekben szerepel, és valóságos stílusikonnak számít.

hirdetés

Diana Ross lányát mindig is vonzotta a rivaldafény. A kilencvenes években debütált a vásznon, azóta pedig már számos filmben, sorozatban láthattuk. Szerepelt a Csajok és a Feketén Fehérek című szériákban.

Édesanyjának köszönhetően mindig is nagy médiafigyelem övezte, ez most sem múlt el. Sokszor jelennek meg együtt a vörös szőnyegen, a fotósok legnagyobb örömére. Tracee Ellis nagyon hasonlít Diana Rossra. Örökölte karakteres arcvonásait, néhány felvételen teljesen úgy néz ki, mint az énekesnő fiatalon.

Ám nem csak az arcvonásaik hasonlítanak, mivel Tracee Ellis édesanyja divatérzékéből is jó nagy adagot kapott. Igazi stílusikon, aki mindig kreatívan állítja össze öltözékét. A vörös szőnyegen mindig elképesztő szerelésekben látható, és úgy tűnik, szereti ellesni Diana Ross bevált stílustrükkjeit.

Diana Ross lánya, Tracee Ellis imádja a színes, feltűnő ruhákat

Diana Ross igazi diszkókirálynő volt, aki a hétköznapokon is szívesen bújt színes, csillogó ruhakölteménybe. A színpadi megjelenését is főleg a csillogás jellemezte, már a különleges szettjeivel megalapozta a hangulatot. A szexi fazonok sem álltak távol tőle, ám sohasem esett túlzásba. Mindig imádta a pompát, ez pedig máig nem változott.

Ez közös vonás anyában és lányában, mivel mindketten szeretik a feltűnést. Tracee Ellis sem a visszafogott fazonok híve, a színek szerelmese, ezért a gyakran kerülnek be vidám tónusok a megjelenésébe. Nagy kedvencei a fényes anyagok, melyekkel mindig tökéletesíti az összképet.

 

Izgalmas kettősség jellemzi a ruhatárát, melyben egyszerre vannak jelen a hetvenes évekre jellemző diszkós elemek és a modern fazonok. A kettő megfelelő arányban keveredik egymással, ezért sosem hat túl soknak az összeállítása.

Tracee Ellis éppúgy, mint édesanyja, nem csak követi, élvezi, hanem formálja a divatot. Nagyszerűen lavírozik az egyes stílusok, fazonok között, miközben mindig kifogástalan a megjelenése. A letisztult, hétköznapi darabok nem igazán férnek bele a stílusába, sokkal inkább a különleges kombinációk híve.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés