A maxiruha rengeteg lehetőséget rejt magában, Diana hercegné sikkes unokahúgai most a szezon legromantikusabb darabjaira szavaztak. Ezeknél a fazonoknál nincs nőiesebb.

hirdetés

Diana hercegné unokahúgai a legcsinosabb maxiruha mellett tették le a voksukat

A brit királyi család hölgy tagjai nagyon értenek a divathoz, kifinomult ízléssel válogatják össze hétköznapi és ünnepi szettjeiket. Soha nem esnek túlzásba a flanccal, ami részben annak is köszönhető, hogy a legtöbben szigorú szabályok szerint öltözködnek. Diana hercegné unokahúgai rajonganak a divatért, több divateseményen fotózták már őket, imádják a sikkes, nőies darabokat.

Legutóbb csinos nyári ruhát viseltek, azonban nem finomkodtak a nőies részletek hangsúlyozásával. Úgy maximalizálják vonzerejüket, hogy mindeközben nem mutatnak sokat magukból. Ezek a romantikus, csinos maxiruhák a szezon legkedveltebb fazonjai, s úgy tűnik, képtelenség megunni őket. Amelia és Eliza a nyári sikkbe is belecsempészték a visszafogott eleganciát.

 

Két olyan maxiruhát választottak, amelyek összesűrítik a legnőiesebb, legromantikusabb stíluselemeket. A csinos fazon szépen formálja a sziluettet, ugyanis a finoman karcsúsított derékvonal és a lágy esésű szoknyarész abszolút fókuszba helyezi a nőiességet. A gyönyörű csipke és a virágminta csak rátesz még egy lapáttal az elbűvölő összképhez, Diana hercegné unokahúgai ráadásul a kiegészítőket is tökéletes összhangban párosították a stílusos ruhákhoz.

Az ikerpár egyébként rajong a hosszabb ruhafazonért, amely sok hölgy ruhatárában teljes mértékben tiltólistásnak számít. Rengeteg nő tart a maxi darabok alakromboló hatásától, azonban, ha a testalkatnak megfelelő szabásra esik a választás, nem kell tartani a bokáig érő hossztól. Magas sarkú cipő mellett különösen sikkes hatást keltenek, optikailag pedig még nyújtják is az alakot, semmint összenyomnák azt.

Amelia és Eliza már számtalan alkalommal vetették be a romantikus, nőies maxiruhákat. Az efféle daraboknak egyik nagy előnye, hogy a kiegészítőktől függően egészen más stílust képviselnek. Elegáns darabok mellett kifinomult viseletnek bizonyulnak, míg lazább, lezserebb holmikkal kombinálva a szimpla mindennapokban is megállják a helyüket.

Diana hercegné unokahúgai páratlan divatérzékükkel minden alkalommal lenyűgözik a rajongókat, megjelenésükből pedig bőven lehet inspirációt meríteni. Soha nem viszik túlzásba a cicomát, ezúttal is egyszerű nyári darabokat viseltek, a sikkes összkép egyértelműen a fazonon, illetve az apró részleteken alapult.

Kiemelt kép: Ricky Vigil M/Justin E Palmer/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Ricky Vigil M/Justin E Palmer/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés