A brit királyi család tagjai szinte egytől egyig divatikonok. Diana hercegné unokahúgai sosem hibáznak a sikkes szettek összeállításánál, most a New York-i divathéten nyűgözték le a közönséget kifinomult stílusukkal.

hirdetés

Diana hercegné unokahúgai elképesztően sikkesek

A brit királyi család nőtagjai fantasztikus stílusérzékkel vannak megáldva, a Spencer család ikerlányai pedig különösen kifinomult ízléssel válogatják össze szettjeiket. Diana hercegné unokahúgai nem tudnak hibázni, ha divatról van szó, Amelia és Eliza minden alkalommal lenyűgöző darabokban kápráztatja el a közönséget.

Legutóbb a New York-i divathéten kapták őket lencsevégre, ahová egyszerű, mégis csinos és nőies darabokban érkeztek. Az ikrek soha nem tolják túl a flancot és a cicomát, ezúttal sem okoztak csalódást a divatrajongók számára. Amelia és Eliza mindig az aktuális divattrendek szerint öltözik, miközben finom stílusukat éppúgy belecsempészik a gyönyörű, sikkes szettekbe.

 

A Michael Kors bemutatójára voltak hivatalosak, ahol abszolút feltűnést keltettek. Eliza egy visszafogott fekete darabot viselt, amit egy övvel tett igazán csinossá. A karcsúsított darab előnyös vonalvezetéséből adódóan abszolút kiemelte a fiatal modell fantasztikus alakját.

Amelia bebizonyította, hogy egy nadrág is lehet rendkívül nőies és sikkes. Idén a széles szárú, elegáns darabok hatalmas népszerűségnek örvendenek, Diana hercegné unokahúga pedig kapva kapott az alkalmon és egy A vonalú, finom esésű nadrágban jelent meg a bemutatón. A letisztult bézs alsót egy csillogó garbóval bolondította meg, az összhatás így kellőképpen ragyogó, mégis visszafogott volt.

Noha már megszokhattuk tőlük, hogy minden alkalommal lenyűgöző darabokban vonulnak a fotósok elé, az ikerlányok mindig tudnak meglepetést okozni. Természetes szépségükkel mindenkit elvarázsolnak, a sikkes elegancia pedig csak úgy árad a kisugárzásukból. A kifinomult ízlést egyesek a ranggal azonosítják, ám a stílusos megjelenés nem feltétlenül függ össze a pozícióval. Habár az ikrek Diana hercegné unokahúgaiként váltak ismertté, csodás stílusuk is elegendő lett volna ahhoz, hogy berobbanjanak a köztudatba.

Amelia és Eliza gyakran vállalnak divatkampányokat, valamint ismert divatmagazinokban is rendszerint feltűnnek, ám mindemellett Instagram-oldalukon is megosztják szettjeiket a követőikkel. Remek inspirációként szolgálnak a fiatal nők számára, hiszen nagyon sokszor egyszerű, hétköznapi darabokat viselnek, csupán egy kis csavarral bolondítják meg az összképet.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images for Michael Kors/Getty Images.

Cikkfotók: Gotham/WireImage/Jamie McCarthy/Getty Images for Michael Kors/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés