A Spencer család nem szűkölködik csinos, fiatal nőkben, hiszen Lady Kitty Spencer után Diana hercegné iker unokahúgai is bemutatkoztak a divatvilágban. Az ikerpárt imádják a divatmagazinok, fotósok és a nagy márkák. Lady Amélia és Eliza legutóbb Cannes-ban okoztak feltűnést.

hirdetés

Diana hercegné bátyja, Charles Spencer egy ideig Dél-Afrikában élt a családjával. Így a négy gyermekük is ott nőtt fel. A legidősebb Lady Kitty Spencer, aki 1990-ben született, őt pedig az ikerlányok követték, akik 1992-ben jöttek világra. Lady Amélia és Eliza gyermekkoruk nagy részét Dél-Afrikában töltötték, csak pár éve költöztek át Londonba.

Diana hercegné iker unokahúgai szeretnek összeöltözni, mégsem unalmas a megjelenésük

Az Egyesült Királyságban szinte azonnal felfigyeltek az ikerlányokra, akik örömmel vetették bele magukat a társasági életbe. A lányok modellként is tevékenykednek, több magazin címlapján is szerepeltek már. Nővérükhöz hasonlóan magas, karcsú alkattal és szőke hajjal áldotta meg őket a természet. Páratlan a divatérzékük, úgy tűnik, hogy ez szintén családi vonás.

 

Lady Amélia és Eliza a közösségi médiában is roppant népszerű, a testvérek rendszeresen megosztják összeállításaikat a követőikkel, és a reklámkampányokhoz készült fotókat is kiposztolják. Tavaly például a Roger Vivier cipőmárka választotta őket reklámarccá, de dolgoztak már a Chopardnak is. Emellett magazinok címoldalán éppúgy szerepeltek már, tavaly például az olasz Elle borítóján voltak láthatók.

Diana unokahúgai jól kiismerik magukat a divat világában, a modellkedés mellett az aktuális trendeket is imádják. Amélia és Eliza modern előkelőségeknek számítanak, így nem vonatkoznak rájuk szigorú öltözködési szabályok. Ennek ellenére odáig vannak a letisztult, elegáns fazonokért. Kedvelik a fehéret és a visszafogott szabásokat, és sokat látni őket nadrágkosztümben.

A legnagyobb stílustrükkjük, hogy sokszor viselnek összeillő szetteket. Ám mégsem öltöznek fel teljesen egyformán, ez csupán egy-egy összecsengő részlet szokott lenni. Legtöbbször a ruha fazonja hasonló, vagy ugyanolyan színek jelennek meg mindkettőjük szettjében. Ám az is előfordult már, hogy csupán az általuk viselt kiegészítők harmonizáltak. Lady Amélia és Eliza stílusa roppant változatos, bolondulnak a színekért, modern fazonokért. Remekül válogatják össze a ruhadarabokat, nem csoda, hogy sokan stílusikonként tekintenek rájuk.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés