Bár a nyárnak lassan vége, ilyenkor sem érdemes abbahagyni a mozgást, hiszen a tónusos alakhoz elengedhetetlen a rendszeresség. Ez az edzés pedig sokkal erősebbé teszi fenék és a comb izmait.

hirdetés

Napi fél óra edzés, amitől izmos lesz a fenék és comb

Pamela Reif személyi eddző neve ismerős lehet, hiszen számos videója van fent a YouTube-on, és edzésterveket is folyamatosan oszt meg. A mozogni vágyók így biztosan megtalálják a nekik megfelelő edzést, mivel kezdők és haladók számára egyaránt készít tartalmakat. A fenék és comb kifejezetten a problémás területek közé tartoznak, ezért az erősítés sosem árt. Pamela edzése főként guggolásokból, kitörésekből áll. A videó felétől pedig csípőemeléseket és lábemeléseket kell végezni. Minden negyven másodperces gyakorlatot tíz másodperc pihenés követ.

Igazán hatékony edzés, ami rendesen megdolgoztatja a fenék és főként a comb izmait, ha minden nap elvégzed, akkor pár hét múlva sokkal kontúrosabbak lesznek ezek a területek. Természetesen ez a videó önmagában kevés az átalakuláshoz, érdemes diétával és más mozgásformákkal kombinálni.

 

Nyitókép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés