Coco König félig magyar, félig osztrák származású színésznő ragyogó tehetségnek bizonyul, hiszen a filmek mellett a kifutón is bizonyította már a rátermettségét. A fiatal lány sikkes stílusával lenyűgöz mindenkit, nem véletlen, hogy a divatmárkák új kedvence!

hirdetés

Coco König Bécsben született, édesapja osztrák, édesanyja pedig magyar. A 25 éves lány mindkét nyelven anyanyelvi szinten beszél. Gyerekként ismerkedett meg a színészettel, a karrierje a Bécsi Gyermekszínházban indult. Később több darabban is szerepet kapott, emellett megfordult Párizsban. A magyar tévénézőknek az Oltári csajok című sorozatból lehet ismerős, a nagy sikerű szériában egy kisebb mellékszerep erejéig tűnt fel.

A színészet mellett a divat éppúgy érdekli, rendszeresen részt vesz a nagy márkák bemutatóin. Pár éve pedig a Dolce & Gabbana kifutóján tűnt ki a modellek sokaságából. Coco emellett nagyszerű érzékkel válogatja össze az egyes ruhadarabokat, különleges stílusára pedig már a nagy márkák is felfigyeltek. Pár hete a Bvlgari izgalmas új kollekciójának a bemutatóján vehetett részt.

Coco König különleges stílusára a divatvilág nagyjai is felfigyeltek

A 25 éves színésznő nem hiányozhat a vörös szőnyeges eseményekről, nemrég Cannes-ban kápráztatta el a fotósokat egy különleges, sárga színű estélyiben. Mindig lehengerlő ruhákban jelenik meg, Coco König igazi mesebeli hercegnőnek fest. Még az áttetsző anyagból szabott kreációkat is tudja úgy viselni, hogy mindig elegáns az összhatás.

 

A színésznő csodás alakján a legtöbb fazon remekül áll. Az adottságait ki is használja, kedveli a rövid ruhákat és az alakkövető kreációkat.

 

Coco König a hétköznapokban is nagyon sikkesen öltözködik, modern, nőies összeállításait pedig rendszeresen megosztja a közösségi médiában.

Nagyon jó érzékkel válogatja össze a különféle ruhadarabokat, amelyek mindig tökéletes harmóniát alkotnak a szerelésen belül.

König igazán ragyogó jelenség, hiszen a fiatal lányból árad a báj és a vidámság. Igazán tehetséges, és minden adottsága megvan ahhoz, hogy akár főállásban űzze a modellkedést. Az biztos, hogy a jövőben még sokat hallunk majd a sikereiről.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Képek a cikkben: Daniele Venturelli, Dominique Charriau, Jeff Spicer / Getty Images. 

  • Megosztás: