Claudia Schiffer nem először vesz részt farmerek tervezésében, 2020-ban csakúgy, mint most, a Los Angeles-i Frame márkával működött együtt, melynek farmernadrágjai különösen népszerűek. Karrierjét és saját stílusát tekintve, több ponton is kötődik a farmerekhez az 52 éves szupermodell. Ebben a kollekcióban a kedvenc fazonjai kaptak helyet.

hirdetés

Claudia Schiffer már csak ritkán vállal fotózásokat, modellmunkákat, de a jó célú együttműködésekre ő sem mond nemet. A Frame márkával különösen szoros a kapcsolata, hiszen a kollaboráció előtt is szívesen viselte az amerikai divatbrand fazonjait.

Az 52 éves modell hétköznapi stílusa főként farmernadrágos szetteken alapszik, leginkább kötött pulóverrel, blúzzal és blézerrel szereti kombinálni a kedvenc darabjait.

Képek: TOE/Bauer-Griffin/GC Images, Jack/FilmMagic/Getty Images.

 

Képek: Bertrand Rindoff Petroff, Joe Maher/Getty Images.

 

2020-ban csatlakozott először a Los Angeles-i márkához, egy jótékonysági kampány keretein belül. Nem csak a nevét adta a kollekcióhoz, hanem a tervezésben, fotózásban egyaránt részt vett, a kreációkból befolyt bevétel egy részét pedig az UNICEF támogatására ajánlották fel.

Schiffer idén ismét eleget tett a Frame felkérésének, és egy újabb közös kollekcióval örvendeztették meg a farmerimádókat.

Claudia Schiffer csodásan fest az új darabokban: ezek a farmerek közel állnak a szívéhez

Korábbi munkásságát tekintve, sokak emlékezetében a bájos farmeres lányként ragadt meg a szupermodell, aki a Guess Jeans reklámkampányával igencsak nagy népszerűségre tett szert a nyolcvanas évek végén. Neki köszönhetően úgymond ikonikus párossá vált a csipkés fűző és a nőies formákat hangsúlyozó farmernadrág, nem csoda, hogy ő lett a Guess első számú reklámarca és múzsája, aki a kilencvenes és kétezres években újra és újra visszatért a márkához.

A Frame őszi-téli kapszulakollekciója erősen felidézi Claudia Schiffer farmerek iránti szenvedélyét.

Képek: Frame/Frame X Claudia Schiffer kampány 2022.

 

Képek: Frame/Frame X Claudia Schiffer kampány 2022.

 

Magazinfotókon és a kifutón szintén gyakran jelent meg farmeres szettekben Claudia Schiffer, a Vogue-nak pedig azt is elárulta, hogy a magánéletében éppúgy a farmerek megszállottja.

A hetvenes évek klasszikus darabjai, valamint a testre feszülő fazonok éppúgy megtalálhatóak a szekrényében, ősszel és télen pedig leginkább puha kötött pulóverekkel és csizmával szereti összeboronálni őket.

A Frame társalapítója és kreatív igazgatója, Erik Torstensson figyelembe vette a szupermodell kéréseit a kollekció részleteinek kidolgozásánál, így csak olyan kreációk kerültek be a kínálatba, amiket Claudia is szívesen visel a mindennapokban.

Hangsúlyt fektetve az ő személyes ruhatárára, a hetvenes évek divatját megidéző széles szárú farmernadrág mellé egy magas nyakú, piros crop pulóvert társítottak.

Ám a modell további kedvencei, a jacquard mintás kötött pulcsi és az egyenes vonalú nadrág párosa, valamint a szűk fazon és a francia stílusú, csíkos felső kombinációja úgyszintén megjelenik a repertoárban.

Claudia Schiffer számára különösen önazonos ez a közös kollekció, csodásan fest a vintage hangulatú darabokban.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images, Frame/Frame X Claudia Schiffer kampány 2022.

  • Megosztás:
hirdetés