Az örökifjú Cher hosszú évtizedek óta változatlanul hozza ugyanazt a külsőt, azt a látszatot keltve, hogy őrá nem vonatkoznak a fizika törvényei, vagy minimum megállította az időt. Persze tagadhatatlan, hogy jó pár plasztikai beavatkozáson átesett már, de fitt alakja így is irigylésre méltó.

hirdetés

Cher vérbeli díva, aki hetven felett sem fukarkodik a csillogó, extravagáns, testre szabott ruhadarabokkal, bárhol megjelenik, az biztos, hogy mindig feltűnést kelt. Igaz, a mai napig elképesztő formában van, így bátran bevállalhat olyan kreációkat, amiket mások hatvan felett már inkább félretennének.

Ezúttal sem hazudtolta meg magát, az októberben megrendezett Billboard zenei díjátadó gálán egy sziporkázó rátétekkel díszített, kétrészes miniruhában jelent meg, amit neccharisnyával és platform szandállal viselt.

Cher irtó dögös ruhában gálázott

A Los Angeles-i rendezvényt nézők nélkül tartották meg, de csakúgy, mint minden évben, több híresség váltotta egymást a színpadon. A dívaöltözékeiről úgyszintén híres Cher ezúttal meglehetősen szolid volt önmagához képest, bár miniszettjével kétségkívül így is megdöbbentette a rajongókat.

Képek: Amy Sussman/BBMA2020/Getty Images.

A popdíva különleges fellépőruháiért általában Bob Mackie divattervező felel, aki pályája során számos olyan kreációt tervezett az énekesnőnek, ami már önmagában is show-elemnek minősül, és túlszárnyalja a színpadi jelmez fogalmát. Az egyik legemlékezetesebb alkotása az a kristályokkal kirakott meztelenruha volt, amit Cher az 1974-es MET-gálán viselt.

Ezt a szexi összeállítást azonban a Hila NYC márkának, és a stylistjának, Marjan Malakpournak köszönhette, de tény, hogy nagy sikert aratott vele a színpadon. Öltözékére a flitteres Jimmy Choo-szandál tette fel a koronát, ami tökéletes összhangot teremtett a ruha csillogó részleteivel.

Képek: Kevin Mazur/BBMA2020/Getty Images.

Bár a fotókon látható, hogy a 74 éves énekesnő már nem igazán tud derűs természetességgel mosolyogni, az vitathatatlan, hogy az alakja egészen elképesztő.

Kiemelt kép: Christopher Polk/NBC/NBCU Photo Bank/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés