Cate Blanchett az időálló eleganciára esküszik. A színésznő megjelenése mindig kifogástalan, rengeteg klasszikus ruhafazon található a szekrényében, melyekkel remekül hangsúlyozza nőies kisugárzását. Kortalan, elbűvölő szépség, ám legújabb fotóival még önmagát is sikerült felülmúlnia, olyan a felvételeken, mint egy finom hollywoodi díva a negyvenes-ötvenes évekből.

hirdetés

Az 53 éves Cate Blanchett bármilyen hacukát képes elegánssá varázsolni. Remek stílusérzékkel rendelkezik, rajta még a legegyszerűbb darabok is különlegesnek hatnak. Kedveli a nőies ruhafazonokat, a látványos estélyiket, ám éppúgy rajong a maszkulin stílusért, a nadrágkosztümökért és a lezser szabásvonalakért. Ez a kettősség teszi mindig roppant izgalmassá a megjelenését.

A színésznőnek csodásan állnak a különféle korstílusok, ezt több filmben bizonyította már. A Carol című alkotásban például az ötvenes évek nőies fazonmegoldásait idézte meg. Bár az alakításával rengeteg dicséretet zsebelt be, sokan a szemet gyönyörködtető összeállításait méltatták elismerő szavakkal. Legújabb fotóival is egy időutazásra invitálja a szemlélődőt, Hollywood aranykorát idézi meg finom eleganciájával.

Cate Blanchett valódi hollywoodi díva

Cate Blanchett a Louis Vuitton Spirit High Jewerly legújabb kampányának az arca. Ez a márka luxusékszervonala, hangsúlyos, egyedi ékszerkreációkról van szó, melyek többféle drágakő felhasználásával készülnek.

 

A márka különleges ékszereit old hollywoodi stílusban viseli magán a színésznő, aki a felvételeken megidézi a negyvenes-ötvenes évek filmcsillagait. Szájhangsúlyos sminket, enyhén tupírozott frizurát visel, épp, mint a hírességek akkoriban. A hölgyek legtöbbször feltűnő ékszercsodákkal tették teljessé a megjelenésüket, elég csak Elizabeth Taylorra gondolni.

Bár Cate arcát általában nem szokták túlretusálni, most nem spóroltak a porcelánhatással. A korabeli képek stílusát érzékeltették ezzel a húzással, akkoriban ugyanis púderrel, fényhatásokkal és egyéb utókezelési trükkökkel érték el, hogy a filmcsillagok arca mindig tükörsima legyen, és egyetlen pórusuk se látszódjon a képeken. Így ezek a fotók még inkább felidézik Hollywood aranykorát. A ruhákat Carine Roitfeld válogatta össze a fotózáshoz, a divatszakember egyszerű, letisztult kreációkat adott a színésznőre, szerette volna, ha a ruhadarabok nem terelik el a figyelmet a csodásan tündöklő ékszerekről.

 

Kiemelt kép: Astrid Stawiarz / Getty Images.  

Képek a cikkben: Solve Sundsbo / Louis Vuitton. 

  • Megosztás:
hirdetés