Az 57 éves Salma Hayek szerint a vagány stílus abszolút jól harmonizál a nőies szettekkel. Úgy tűnik, nagy ívű színészi karrierje mellett lassan a divatikon címet is bezsebelheti.

hirdetés

Salma Hayek hosszú évek óta a legattraktívabb színésznők táborát erősíti, ötven felett pedig már nem csupán a szépségével és tehetségével, hanem  a stílusával is kitűnik a sorból. Legutóbb a milánói divathéten kapták lencsevégre, ahol egy roppant sikkes tavaszi szettben jelent meg. A dögös összeállítás minden egyes részletében átgondolt és ízléses, abszolút a 2024-es trendeket követi. Noha cseppet sem hétköznapi, mégsem kirívó. Na ezt nevezzük mi remek stílusérzéknek!

Salma Hayek dögös lakkdzsekit viselt: jól áll neki a vagány stílus

A 2024-es divat elképesztően izgalmas, nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen színes és változatos a repertoár. Salma Hayek nagyon ráérzett az aktuális trendek ízére, egyetlen szettben gyúrta össze a legmenőbb fazonokat és divatjegyeket. A milánói divathéten stílusikonként ragyogott a fotósok előtt, egyértelműen magára vonzotta a reflektorfényt. Az elmúlt időszakban feltűnően stílusosan öltözik, stylistja, Rebecca Corbin-Murray nagyon tudja, milyen stílusmixek állnak jól a színésznőnek. Bátran keverik a klasszikus és modern darabokat, ugyanakkor a vagány fűszerezés is hangsúlyt kap a nőies vonalak kiemelése mellett.

Tulajdonképpen semmi extrát nem viselt, a szettje abszolút visszafogott, mellőzi a cicomát és a magamutogatást, a kulcsdarabok mégis összhangot teremtenek, amitől garantáltan eláll a lélegzet. A tavaszi összeállítás főszereplője egyértelműen a dögös, vagány lakkdzseki, amiből Salma Hayek még csak nem is a klasszikus fekete verziót választotta. A teljes outfit burgundiban ragyog, ami bár nem kapta meg az év színe címet, a divatban egyértelműen a népszerűségi lista élén áll.

 

A színésznő megjelenése minden részletében átgondolt és tudatos, a dögös, mégis elegáns burgundi árnyalat mellett nőies és vagány stílusrészleteket kombinál. A menő lakkdzseki merésszé teszi az összhatást, miközben a klasszikus ceruzaszoknya abszolút az elegáns vonalat képviseli. A nőies és vagány részletek tökéletes harmóniát alkotnak egymással, amire a kiegészítők is rátesznek egy lapáttal. A platformos magassarkú és a szetthez passzoló lakkbevonatú táska retró hangulatot kölcsönöz az egyébként modern, stílusos tavaszi összeállításnak.

Hogy lehet valaki dögös úgy, hogy tulajdonképpen nem mutat semmit? Salma Hayek pontosan tudja a lehengerlő megjelenés receptjét. Térdig érő szoknyát viselt és a dekoltázsa sem volt mély és látványos, mégis rátapadt minden tekintet. A stílusnak hatalmas ereje van, a nőiesség hangsúlyozásához sokszor nem a sejtelmes darabok járulnak hozzá, sokkal inkább a harmonikus összhang, valamint a csinos fazonpárosítás teszi egyedivé, különlegessé az összképet.

Bár sokan azt gondolják, hogy a térdig érő szoknyák összetömörítik és aránytalanná teszik a sziluettet, a most divatos ceruzaszoknyák esetében ez nem feltétlenül igaz. Tény, hogy sokat számít a megfelelő fazonpárosítás, ám a nőies, elegáns szoknyákban rengeteg lehetőség rejlik, amit tavasszal tényleg érdemes kihasználni. Salma Hayek a rövid, feltűnő dzsekivel érte el, hogy a térdig érő darab ne szélesítse az alakját. Az előnyös összeállításhoz a magas sarkú cipő szintén sokat adott hozzá, ahogy a monokróm, kontrasztok nélküli színharmónia is remekül működik a szettben.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Getty Images for Gucci/Getty Images.

Cikkfotók: Daniele Venturelli/Getty Images for Gucci/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés