A 48 éves szupermodell rengeteg munkát kap, kifutókon, kampányokban szerepel, és a magazinok is kapkodnak utána. Szuper formában van Naomi Campbell, de a Vogue-nak ez sem volt elég.

hirdetés

Mint a legtöbb nőnek, Naomi Campbellnek is volt egy időszaka, amikor kicsit elhagyta magát, és jobban meglátszódtak rajta az évek, de nagyon jót tett neki, hogy ismét csúcsra futott a modellkarrierje. Friss fotóin mindig remekül néz ki, az alakja és a bőre is kifogástalan, tényleg jó ránézni.

Idén januárban még a cicijét is megvillantotta a Paris Fashion Week kifutóján, a Valentino 2019-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján. A ruha, amit viselt, nem szégyenlősöknek való, a modellt csak deréktól lefelé takarja, így majdnem mindene kilátszik. A képgalériánk megtekintését 18 éven felülieknek ajánljuk.

A brit Vogue azonban nem elégedett meg azzal, hogy a szupermodell láthatóan kirobbanó formában van, még rátett egy lapáttal. A magazin megszellőztetett néhány előzetest a márciusi kiadásához készült fotósorozatból, mely a kilencvenes évekbe helyezi vissza Naomi Campbellt.

Nem tudjuk eldönteni, hogy vajon a pszichedelikus filterekből vagy a Photoshopból jutott több a képekre, de a szupermodell úgy néz ki rajtuk, mint húszéves korában. Bár tény, hogy Naomi Campbell retus nélkül is simán letagadhatna egy tízest, azt túlzás lenne állítani, hogy rajta nem látszik meg a múló idő. Kate Moss után most őt is durván visszafiatalították: úgy tűnik, a magazinok inkább a régi arcukat szeretnék megmutatni az ikonikus modelleknek, és nem azt, hogy néznek ki most, valójában.

Magazinfotók: Steven Meisel / Vogue UK.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés