Még nincs egy éve, hogy második gyermeke megszületett, és máris bomba formában vállal fotózásokat a Victoria’s Secret szőke angyala.

hirdetés

Candice Swanepoel tavaly júniusban hozta világra második gyermekét, és a nagyobbik kisfia sincs még hároméves. A dél-afrikai származású modell alakján nem sok nyomot hagyott az egymást követő gyermekáldás, de nemcsak emiatt irigylésre méltó. A legutóbbi fotóit látva, húszévesnek is alig gondolnánk a Victoria’s Secret világhírű angyalát, és az is szembetűnő, hogy nemcsak jó formában van, hanem kirobbanó energiával bír, ami szinte vibrál körülötte, miközben jóízűen bolondozik.

A török Vogue februári kiadásában Candice Swanepoel retró hangulatú és sportos dresszeket mutat be, melyek közül néhányat inkább egy nyolcvanas évekbeli diszkóban, és nem az edzőteremben tudnánk elképzelni.

A jó hangulatú divatfotók egy kicsit felidézik bennünk Olivia Newton John 1981-ben kiadott videoklipjét, mely a Let’s Get Physical című dalához készült. A fehérneműs és fürdőruhás fotókhoz szokott modell szinte lubickol ebben az összeállításban: bájos mosollyal az arcán, feszülős, aranyfényű dresszben és tűsarkúban emelgeti a súlyzókat, miközben a tőle megszokott profizmussal pózol.

 

Látszik, hogy Candice Swanepoel nemcsak a képek kedvéért várja fitten, frissen a tavaszt, hanem valóban remekül érzi magát a bőrében, és az, amit sugároz magából, a külsején is meglátszik. Charles Varenne a Chanel, a Miu Miu, a Gucci és a Saint Laurent tavaszi kollekcióiból válogatott retró stílusú darabokat a modell számára. A képeket Zoey Grossman készítette.

Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images.

Képgaléria képei: Zoey Grossmann/Vogue Turkey.

  • Megosztás:
hirdetés