A Victoria’s Secret egykori angyala hosszú ideje az egyik legnépszerűbb fürdőruhamodell. Candice Swanepoel aranyszőke hajával, tökéletes testével mindenkit elvarázsol, nem véletlen, hogy a saját fürdőruháit is ő reklámozza. Nála épp az számít ritkaságnak, ha mondjuk, tetőtől talpig fel van öltözve.

A 33 éves Candice Swanepoel évekig volt a Victoria’s Secret egyik legnépszerűbb angyala. Pár évvel ezelőtt hagyta ott a márkát, a modellkedést azonban nem tette félre, sőt, több fotón szerepel, mint valaha. A kétgyermekes szupermodell bomba formában van, és harminc felett is vasmarokkal őrzi kamaszos báját. Az egészséges életmód híve, naponta edz vagy jógázik, emellett igyekszik tisztán táplálkozni, vagyis többnyire csak minimálisan feldolgozott és friss ételek kerülnek be az étrendjébe.

Candice bohém, játékos természetéhez nagyszerűen passzol a tenger, talán ezért is szerepel annyira sokszor a divatmagazinok fürdőruhás fotósorozataiban. A képein nyoma sincs az erőltetett pózolásnak, tőle minden természetes. A bikinimodell számára fontos a természet, mindig is a tenger mellett érezte magát a legjobban. Amikor csak teheti, próbál minél több időt a szabadban tölteni, a napi edzéseit is többnyire a friss levegőn bonyolítja le.

Candice Swanepoel már most a nyárra készül

A bikinimodell pár éve hozta létre a Tropic of C névre keresztelt márkáját. A kínálatot modern, szexis bikinik, fürdőruhák és kényelmes strandviseletek alkotják. Minden darab tükrözi a dél-afrikai származású modell szabad szellemét és különleges ízlését. Candice a hétköznapokban nem szereti a flancolást, legtöbbször lenge anyagból szabott kreációkat visel.

Az új kollekció bemutatásával nem várt sokat a modell, a darabokhoz már most elkészültek a nyárias felvételek. Az utóbbi időben eléggé rákapott a hetvenes évek színes, bohém fazonjaira, többször is mutatkozott már olyan kreációkban, melyeket a hippikorszak ihletett. A kollekcióban rengeteg nosztalgikus divatmorzsa tetten érhető, a fürdőruhák vidám színekben, mintákban pompáznak.

 

A márka sosem jelentkezett bonyolult, hordhatatlan kreációkkal, kizárólag pamutból alkotják a bikiniket, melyeket később pántokkal tesznek egyedibbé. Ettől igazán vagánnyá, modernné válik a végeredmény.

 

A minták és az anyagok egyaránt a hetvenes évek formavilágát idézik. Megjelennek a horgolt darabok, melyek magukon viselik a hippikorszak stílusjegyeit. A pózolást most nem bonyolította túl a modell, igazán természetes képek készültek róla.

 

A márka nagy hangsúlyt fektet a megfelelő kiegészítőkre. A nyakláncok, karkötők mellett a különleges kalapok, fejkendők teszik még egyedibbé a szereléseket.

 

A bikinimodell legújabb divatfotói nagyon hangulatosra sikerültek. Bár messze még a nyár, a felvételek láttán felsejlenek előttünk a napozással, strandolással töltött forró nyári napok emlékképei, melyek jól esnek a léleknek így a tél küszöbén. A fotókat Eduardo Bravin készítette a bikinimodellről.

 

Kiemelt kép: picture alliance / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés