Iris Law rengeteg változáson ment keresztül, mióta belecsöppent a divat világába. Sadie Frost és Jude Law lánya bekeményített, félredobta az angyalarcú lány szerepét és megmutatta vagány oldalát.

hirdetés

Iris Law még csak pár évvel ezelőtt kezdte el szárnyait bontogatni a modellszakmában, mára azonban úgy tűnik, rátalált a valódi, szívből jövő stílusára. Kezdetben hosszú hajjal bukkant fel a divatfotókon, melyek nagy hangsúlyt helyeztek éteri szépségére.

Tavaly már érezhető volt, hogy a fiatal hölgyeményben lakozó vadóc kitörni vágyik, hiszen a gyönyörű modell megszabadult hosszú fürtjeitől és egy egészen merész tüsi frizurára váltott. A kiszőkített, vagány séró azonban még csak a kezdete volt az átalakulásnak.

Iris azóta rengeteget fogyott – bár előtte sem volt rajta egy deka felesleg sem –, és az öltözködése is egyre vagányabb irányt vett. Ennek köszönhetően már egészen más márkák találják meg, mint a pályája kezdetén, a decens, elegáns külső ugyanis már a múlté.

Vagány divatkampányban szerepel Iris Law: alig ismertük fel a fotókon

A babaarcú tizenéves leányzó már eltűnt a múlt ködében, elsősorban nyilván annak tudható be a változás, hogy Jud Law lánya felnőtt nő lett, és rátalált saját stílusára. A fogyást ugyan nem értjük, de tény, hogy ez is része az új, vagány külsejének.

Iris Law ezúttal a Sisley tavaszi kampányában játszadozik, rövid, szőkített, kócos frizurával, mellyel éppúgy elénk idézi a kilencvenes évek hangulatát, mint a reklámfotókon szereplő ruhákkal.

Képek: Drew Vickers/Sisley.

 

Az olasz márka tavaszi divatfotói a vonzalom, a csábítás és a játékosság témakörét boncolgatják, a képeken pedig Xavier Serrano a kék szemű modell társa. Drew Vickers fotóin olyan tavaszi kulcselemek bukkannak fel a Sisley repertoárjából, mint a bőrkabát, a farmerdzseki, a sportos kötött szett vagy a bordázott pulóverruha.

Iris Law ugyan jelentősen megváltozott a pályája kezdete óta, a vagány stílusjegyek sem vesznek el vonzó nőiességéből.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

Cikkfotók: Drew Vickers/Sisley.

  • Megosztás:
hirdetés