Az Emily Párizsban bővelkedik izgalmas szerelésekben. A stylistok nagyszerűen megragadták a szereplők személyiségét az öltözködésükön keresztül. A Camille-t alakító Camille Razat valódi francia nő, így nem csoda, hogy sokan őt tekintik a sorozat igazi stílusikonjának.

hirdetés

Az Emily Párizsban divat terén éppoly kiemelkedő, mint a Szex és New York volt a maga idejében. Ez nem véletlen, mivel mindkét sorozatban Patricia Field dolgozott stylistként. Rögtön megtalálta a divatnak a nőies, szexi és modern oldalát, az egyes jellemvonásokat pedig a ruhaválasztásokkal is igyekszik nyomatékosítani.

A Netflix szériájának a középpontjában Emily áll, aki elképesztően színes ruhatárral rendelkezik. Mindig van valami izgalmas a megjelenésében, az egyszerűséget, letisztult eleganciát pedig hírből sem ismeri.

Ezzel szemben Camille sokkal visszafogottabb, a sorozatban sokszor visel feketét, fehéret, szereti az olyan klasszikusokat, mint a blézer vagy egy nadrágkosztüm. Sosem halmozza a kiegészítőket, nem látni túl feltűnő kreációban, a szerelései mégis emlékezetesek.

Az Emily Párizsban színésznője tudja, hogy milyen a francia sikk: Camille Razat megjelenése mindig tökéletes

Camille Razat 2015-ben debütált a vásznon, ekkor vált szélesebb körben ismertté a szőke francia színésznő. Ezután egyre több ajánlatot kapott, és a modellmunkák egyre gyakrabban találták meg. A valódi áttörést Camille szerepe jelentette a számára, ezzel nemzetközileg is megismerték.

Camille rengeteg divatbemutatóra hivatalos, ezeken alkalmanként nézőként is részt vesz. A Balmain divatház egyik nagy kedvence, az ő eseményeikről sosem hiányozhat. A legtöbbször a francia luxusmárka darabjaiban láthatjuk.

 

A színésznő öltözködését alapvetően a lezser elegancia jellemzi. Látszik, hogy saját, kialakult stílussal rendelkezik, melyben jól megférnek egymás mellett a klasszikusabb fazonok és a modern vonalvezetések. Szereti a natúr színárnyalatokat, sokat visel feketét, fehéret és bézst. Ezek nagyszerűen passzolnak a hajszínéhez, bőrtónusához, mégis időtálló lesz tőlük a megjelenése.

A hétköznapokon sem szokta feltétlenül ellazázni a dolgokat. Kedveli a farmert, ezt legtöbbször fehér inggel, kardigánnal vagy blézerrel szokta variálni. A magassarkúhoz sem ragaszkodik feltétlenül, a lapos talpú cipők szintén megtalálhatók a repertoárjában.

Camille Razat stílusa magába foglalja mindazt a lezserséget, eleganciát és magabiztosságot, ami a francia nőket jellemzi. Mivel otthonosan mozog a divatvilágban, ezért a merészebb, trenddaraboktól sem riad vissza, ezeket szívesen építi be az időálló fazonokból álló ruhatárába.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: