Barna hajával, azúrkék szemével, Bianca Balti nem csak az olasz divatipart nyűgözte le, számos olyan felkérést kapott, mely hazájának határain túl szólította. A mindig napbarnított bőrű modellre, most rá sem lehet ismerni!

hirdetés

Bár Észak-Olaszországból származik, a Dolce & Gabbana arcaként évekig ő testesítette meg a nagybetűs szicíliai nőt. Bianca Balti a márka kiegészítőit, ruhacsodáit, és a híres Light Blue parfümjét is népszerűsítette már, így szinte csak napbarnított bőrrel, és klasszikus, füstös cicasminkjével jelenik meg az emlékezetünkben, ahogy tengerparti képekről mosolyog vissza ránk.

Pedig többek között a Dior, a Revlon, a La Perla, a Mango, és Roberto Cavalli is szívesen foglalkoztatta őt, sőt menyasszonyként is számos kampányban látható volt, mégis sokak számára benne ragadt abban a végzet asszonya karakterben, amit a Dolce & Gabbana szabott rá.

A kétgyermekes modellről mostanában nem sokat lehet hallani, pedig részt vesz a hivatalos partikon és divateseményeken, illetve a modellkarrierjét is ápolgatja, de mindezt valahogy csendben, háttérbe vonulva teszi. Ám az orosz Elle couture fotósorozatára sokan felfigyeltek, hiszen a 35 éves Bianca Balti alig sminkben, nyári barnasága nélkül jelent meg a képeken.

Bár gyakran kapták már smink nélkül lencsevégre, és az Instagram profiljára is büszkén töltöget fel magáról teljesen natúr szelfiket, melyeken nem fedi festék az arcát, meglepő őt egy egészen más karakterszerepben látni egy magazin címlapján, a híres cicasminkje nélkül.

 

A stylist, Liliya Simonyan romantikus hangulatú couture ruhákat válogatott össze a modell számára, melyekben úgy néz ki, mint egy törékeny, mesebeli tündér. Kerry Hallihan a természet lágy ölén fotózta Bianca Baltit, aki most egy finomabb, szolidabb oldalát mutatta meg. Természetes hatású frizuráját Serena Radaelli, natúr sminkjét Christian Mcculloch készítette.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

 

  • Megosztás: