Az olasz esküvői kollekciók mindig is befolyásolták a menyasszonyi divatot. Az Alessandro Angelozzi Couture divatház kreációi minden bizonnyal követendő példaként jelennek meg az új szezonban.

hirdetés

A klasszikus hercegnők ideje lejárt, de nem kell megijedni, hiszen a romantika nincs még kihalófélben. Ha összevetjük a régi tündérmeséket a modern, mesebeli hercegnőkkel, az utóbbiak karakán fellépésében érezhetjük a különbséget.

A mai romantikus hősnők már cseppet sem olyan szelídek, mint amilyen Hófehérke vagy Hamupipőke volt. Bármily furcsa, de ez a változás érződik az új esküvői divatban is. 2019-ben visszatérnek ugyan a hercegnős sziluettek, melyek a karcsú derékszabásokról, a nagy uszályokról és terebélyes szoknyákról szólnak, de ebben a kényes csipkékkel, fodrokkal és selymekkel kibélelt látomásban éppúgy ott van a határozottság, a vagányság, a merészség szikrája.

Az Alessandro Angelozzi Couture divatház All is love elnevezésű új kollekciója tökéletesen érzékelteti a modern romantika stílusjegyeit: az egyszerű, világos vonalvezetések mellett a mesébe illő virágdíszítések és uszályok is megjelennek, ám a habos külsőt merész dekoltázsokkal és hátkivágásokkal ellensúlyozza a dizájner márka.

Érdemes megfigyelni a fazonokat, mert a trendkövető esküvői szalonok világszerte ihletet merítenek az olasz high fashion-kreációkból. Az itáliai divatház 2019-es kampányában a gyönyörű Bianca Balti mutatja be a szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat. A 34 éves olasz szupermodell gyakran bukkan fel a Dolce & Gabbana reklámjaiban is.

  • Megosztás:
hirdetés