Jennifer Lopez filter és smink nélkül is bátran felvállalja arcát az Instagramon, és minden oka megvan a büszkeségre, hiszen simán letagadhatna egy tízest a korából, sőt, az izmos hasát elnézve, inkább többet.

hirdetés

Bár Jennifer Lopez nem veti meg az erős, színpadias sminket, és bizony, a bronzosító is gyakran meglódul a keze nyomán, azzal sincs semmi baja, ha festetlen, natúr arccal kapják lencsevégre. Sőt, legtöbbször neki jut eszébe, hogy elsüssön egy szelfit, amikor épp befejezte az edzést, vagy az otthonában pihen.

Ilyenkor rendszerint nincs festék az arcán, és annak ellenére, hogy az énekesnő-színésznő szeret játszadozni a szépítő filterekkel, próbál megmaradni az arany középúton, és olykor-olykor megörvendezteti a rajongóit olyan képekkel, melyeket senki sem manipulált.

Ami azt illeti, a 49 éves JLo méltán lehet büszke a feszes bőrére és a formás alakjára, hiszen az elmúlt tíz évben egyáltalán nem öregedett egy percet sem, sőt, jobban fest, mint valaha.

Sokan azt gondolták, hogy az újabban túl sűrűn megvillantott kockás hasfala csak a Photoshop műve, pedig egyáltalán nem. Az énekesnő Instagram-profilja is arról tanúskodik, hogy az elmúlt években rengeteg időt töltött edzéssel, és elképesztő energiát szentelt annak, hogy így nézzen ki.

Most, hogy megszállta a nosztalgiahullám a közösségi portálokat, és mindenki tíz évvel korábbi képeket posztol magáról, még feltűnőbben kidomborodik, hogy Jennifer Lopez szinte semmit sem változott.

Igaz, ő a hatalmas kontrasztot egy pocakos kismamafotóval és a mostanra kőkeménnyé gyúrt hasával érzékeltette, majd a sokkoló hatást egy smink és filter nélküli fotóval tetézte.

Négy évvel ezelőtt hasonló képet tett ki magáról, melyen szintén nem használt filtereket.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés