Bár Charlotte Casiraghi a monacói Grimaldi-ház tagja, úgy tűnik mégis azt viselhet, amit csak szeretne. Grace Kelly unokája nagyon jó stílusérzékkel rendelkezik, most pedig bebizonyította, hogy még modellként is megállja a helyét.

hirdetés

A monacói uralkodóház nem veszi szigorúan az öltözködési szabályokat, így a 34 éves előkelőség kedve szerint variálhatja a különféle kreációkat. Szereti a rövid ruhákat, és nem szívesen mond le arról, hogy megvillantsa formás lábait. Grace Kelly unokája az évek alatt valódi divatikonná nőtte ki magát, aki lépten-nyomon megmutatja, hogy mennyire ért a lezser eleganciához.

Imádja a divatot, ezért rendszeresen részt vesz a bemutatókon, sőt, a MET-gálán is megfordult már. Előkelőség lévén, a nagyobb társasági események sem hiányozhatnak a repertoárjából, ezeken pedig rendszeresen bebizonyítja, hogy  a sikkes megjelenés a zsigereiben van. A hétköznapokon kerüli a puccos ruhákat, és szívesen flangál farmerban vagy melegítőben. Természetesen a laza kreációkat is képes nőiesen viselni, hiszen a külleme sohasem kelt hanyag összhatást.

Grace Kelly unokája gyerekkora óta kötődik a Chanel divatházhoz

Vérbeli divatrajongóként korábban is gyakran jelent meg Chanelben, ami érhető, hiszen a divatház stílusa nagyszerűen illik Charlotte lezser eleganciájához. A sikkes blézerek, a mutatós kiegészítők és a különleges anyagok nem hiányozhatnak egy olyan nő gardróbjából, aki hercegi és hercegnői felmenőkkel rendelkezik. Ezért nem meglepő, hogy 2021-től a francia divatház egyik nagyköveteként aktívan részt vesz majd a márka életében.

A kapcsolata a divatházzal mindig is szoros volt, hiszen állítása szerint majdnem Chanelben született. Édesanyja a várandóssága alatt többször viselte a francia luxusmárka kreációit, erről pedig maga Karl Lagerfeld készített fotókat. Charlotte menyasszonyi ruháját szintén a néhai tervező álmodta meg, a próbákon pedig Virginie Viard igazította rá a couture darabot az arára.

 

Az új szerephez természetesen feladatok is tartoznak: ő felügyeli majd a Chanel által létrehozott irodalmi esteket, amelyeken inspiráló női írók és színésznők osztják majd meg a nézeteiket. Az eseménysorozat Coco Chanel irodalmi szalonján alapszik, és digitális formában lesz megtartva. Lagerfeld maga is imádta a könyveket, így ezzel is továbbviszik az örökségét.

Charlotte már a 2021-es tavaszi-nyári kampányban helyet kapott. Az anyagot Monacóban fotózták, és többek között Karl Lagerfeld egykori otthona is helyszínéül szolgált. Grace Kelly unokája gyerekként sok időt töltött itt, így ez a villa igazán szép emlékeket idéz fel benne.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com, Chanel.

  • Megosztás:
hirdetés