Azt a legkevésbé sem lehet elmondani a 33 éves plus size modellről, hogy gyermeke születése óta eltűnt volna a színről, de a mostani fotósorozat mégiscsak különbözik az eddigi megjelenésektől. Ashley Graham tőle szokatlan módon, egészen visszafogott képeket vállalt be, melyeken nem mutat sokat magából, mégis elképesztően dögös. A tavaszi divat egyik nőies retró vonalát mutatja be, túlméretezett frizurával megspékelve.

A híres telt idomú modell várandóssága ideje alatt sem vett vissza a tempóból, büszkén mutatta meg alakját magazinokban, retusálatlan kampányfotókon, sőt, a kifutón is. Tavaly januárban hozta világra első gyermekét, de kisfia születése után sem állt meg körülötte az élet.

Ashley Graham folyamatosan publikálta az Instagramon testének minden változását, és persze az anyaság pillanatait is gyakran megörökítette a rajongói számára. A pozitív testkép élharcosaként és már-már szimbólumaként, bátran felvállalta a szülés utáni alakját, és a meztelen fotókból sem vett vissza, hogy bebizonyítsa, striákkal, narancsbőrrel, és szülés utáni plusz kilókkal éppúgy szexi tud lenni egy nő, mert a vonzerő bizony nem méretfüggő.

A járványhelyzet akadályait áthidalva, csodaszép magazinfotók készültek róla tavaly nyáron, szeptemberben pedig az Etro és a Fendi kifutóján is megjelent a milánói divathéten.

Idén a WSJ. magazin tavaszi kiadásában szerepel retró hangulatú divatfotókon, melyek jóval visszafogottabbak a modelltől megszokott villantós képsorozatoknál, ennek ellenére egy fikarcnyit sem rejtegetik szexi és nőies kisugárzását.

Ashley Graham és a tavaszi divat: a retró fazonok telt alakon is jól mutatnak

A régi divatmagazinok bájos retró hangulata szövi át a WSJ. összeállítását, melyben Ashley Graham hatalmasra tupírozott – és valószínűleg póthajjal megtámogatott – hajkoronával jelenik meg. A formás, telt idomú sztármodell a hatvanas évek kedvenc cipő- és kabátfazonjait viseli, de a hatalmas tüllszoknya éppúgy képbe kerül, mint a maszkulin stílusú szmoking. Ethan James Green képein csak a modell lábait nem fedi ruha, mégis roppant szexi beállítások születtek.

A sminkes, Dick Page klasszikus cicaszemeket varázsolt a modellnek, a fodrász, Jimmy Paul felturbózott loknikkal tette még sikkesebbé a megjelenését, a stylist, Dara pedig igyekezett összemosni a retró és modern stílus határait. A fotók tökéletesen visszaadják Ashley pozitív életenergiáját, ami tényleg figyelemre méltó.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Ethan James Green/WSJ. 

  • Megosztás:
hirdetés